Tο προϊόν που αγοράζει ξανά και ξανά η beauty editor μας κάθε καλοκαίρι!

Από τα χέρια μιας beauty editor περνάνε καθημερινά δεκάδες προϊόντα. Από αυτά υπάρχουν κάποια (όχι πολλά!) τα οποία: α) ξεχωρίζει β) αγοράζει ξανά και ξανά γ) όλα τα παραπάνω! 

Στη δική μου περίπτωση αυτά τα προϊόντα είναι τα λάδια HEI POA, τα οποία είναι κάτι περισσότερο από μια ακόμη αγορά. Είναι η αγορά που κάθε χρόνο περίπου τέτοια εποχή σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού! Γιατί αρκεί να έχεις χρησιμοποιήσει έστω και μια φορά κάποιo από τα λάδια HEI POA, για να διαπιστώσεις όχι μόνο ότι η μυρωδιά τους είναι όλο το καλοκαίρι κλεισμένο σε ένα μπουκάλι, αλλά και ότι το αποτέλεσμα από τη χρήση του στην επιδερμίδα σου ή τα μαλλιά σου είναι μαγικό! Και επαναλαμβάνω: από τα χέρια μιας beauty editor περνάνε καθημερινά δεκάδες προϊόντα και για τον λόγο αυτό τα κριτήριά της είναι αυστηρά!

Φέτος, η HEI POA γιορτάζει τα 45 χρόνια της και, με αφορμή αυτό, μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο επετειακό λάδι, η μυρωδιά του οποίου είναι αξεπέραστη! Ο λόγος για το REINE DES MARQUISES Ylang- Ylang. Αυτή η νέα δημιουργία με λάδι monoï Ταϊτής προέρχεται από το αιθέριο έλαιο ylang-ylang, καθώς και από τη διαβροχή των λουλουδιών του σε λάδι καρύδας μαζί με άνθη Tiaré. Αποτελείται από 95% λάδι monoï Ταϊτής (Π.Ο.Π.) που θρέφει και ενυδατώνει όχι μόνο την επιδερμίδα αλλά και τα μαλλιά (θα σου εξηγήσω τις χρήσεις του παρακάτω) ενώ έχει, όπως είπαμε, ένα μαγευτικό άρωμα χάρη στις νότες από άνθη ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς, ηλιοτρόπιο, βανίλια και καρύδα. 

Το συγκεκριμένο λάδι, όπως όλα τα λάδια HEI POA, είναι πολυχρηστικό που σημαίνει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Μερικοί από τους αγαπημένους μου:

-Να το απλώνω ακριβώς μετά το ντους σε βρεγμένη επιδερμίδα για να ενυδατώνω το σώμα μου. Μάλιστα, το φυλάω στην μπανιέρα και το απλώνω σε γενναίες δόσεις αφού τελειώσω το μπάνιο μου!

-Να το βάζω στα μαλλιά μου ως ενυδατική μάσκα πριν το λούσιμο. Είναι απίστευτο πώς τα μαλλιά ανακτούν άμεσα τη χαμένη τους λάμψη! 

-Να το χρησιμοποιώ και σε στεγνά μαλλιά: ελάχιστη ποσότητα στις άκρες αρκεί για να τα ενυδατώσει. 

-Να το απλώνω οπωσδήποτε στα πόδια μου όταν πρόκειται να φορέσω φούστα ή φόρεμα. Δίνει στην επιδερμίδα μια απίστευτη λάμψη χωρίς, όμως, να κολλάει! 

Κι επειδή, όπως σου είπα, τα λάδια HEI POA είναι μια αγορά που κάνω κάθε καλοκαίρι, μετά από τόσα χρόνια έχω αποκτήσει τη δική μου λίστα με τα αγαπημένα και ιδού το top 3 μου! 

  • Το Pure Monoï oil Nacres-or με κόκκους λάμψης δίνει στην επιδερμίδα το τέλειο ιριδίζον αποτέλεσμα. 
  • Το Pure Monoï oil Coco που μυρίζει καρύδα (και ξέρω πως αυτές που είμαστε εθισμένες σε αυτή τη μυρωδιά είμαστε πολλές!)
  • Το Pure Monoï Τiaré έχει την πιο ξεσηκωτική μυρωδιά του καλοκαιριού, τόσο που κάποιες φορές αντικαθιστώ το άρωμά μου με αυτό το λάδι! 

Last chance info: Για να ανακαλύψεις το δικό σου αγαπημένο HEI POA μπορείς να επισκεφτείς επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα και φυσικά το heipoa.gr 

Ας ξεκινήσει το καλοκαίρι!

 

Read More

And More