Αν κάνεις μάσκα προσώπου αυτό το Σ/Κ υιοθέτησε τα tips αυτών των διασήμων!

Το Σαββατοκύριακο έχουμε αυτή την συνήθεια: βάζουμε μάσκες. Κυρίως στο πρόσωπό μας, ανάβουμε κεριά και χαλαρώνουμε. Αλλά εκτός από το ζητούμενο που είναι η χαλάρωση και η ανανέωση για την εβδομάδα που έρχεται, υπάρχει ένας ακόμη λόγος: έρχονται γιορτές και πρέπει να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας πιο εντατικά ώστε να ενυδατωθεί, να αναζωογονηθεί και τελικά να λάμψει την ημέρα του ρεβεγιόν!

Όπως σου έχουμε ξαναπεί, οι διάσημες ξέρουν πάντα καλύτερα! Γιατί συναναστρέφονται τους top experts και μαθαίνουν tips από πρώτο χέρι. Επίσης: οι διάσημες έχουν την ίδια εμμονή με τις μάσκες προσώπου που έχουμε κι εμείς συν αυτά τα tips που μόλις σου είπαμε και που θα σου πούμε αναλυτικά παρακάτω! Με λίγα λόγια: να τι κάνουν οι διάσημες όταν κάνουν μάσκα προσώπου!

Η Victoria Beckham λατρεύει τις μάσκες προσώπου και το έχει αποδείξει! Παραπάνω φοράει την Foil Mask Advanced Night Repair της Estee Lauder η οποία είναι από τις αγαπημένες της. Αλλά μάντεψε! Δεν φοράει μάσκα μόνο στο πρόσωπό της! Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Into The Gloss είπε: “η μάσκα προσώπου είναι πάντα τυλιγμένη με ένα χαρτί. Αυτό το χαρτί, λοιπόν, που έχει πολύ υλικό το τοποθετώ πάντα στο λαιμό μου έτσι ώστε να μην αφήσω τίποτα να πάει χαμένο!”.

Η Shay Mitchell κάνει συνεχώς τη μάσκα αργίλου. Σε ένα από τα Snapchat video της που έχει ανεβάσει έχει πει ότι απλώνει τη μάσκα αργίλου με πινέλο μακιγιάζ. Έτσι, πετυχαίνει ακρίβεια στην εφαρμογή, βάζει ακριβώς την ποσότητα που θέλει στα σημεία που θέλει ώστε να μην στεγνώνει αμέσως σε μια περιοχή και στην άλλη να παραμένει νωπή. Αν θες να το πας και ένα step παραπέρα, μπορείς να επενδύσεις σε ειδικά πινέλα για τη μάσκα όπως αυτά τα Moda Face Spa που βρήκαμε αποκλειστικά στην Make Me Up και κοστίζουν €14.99.

H Kendall Jenner εφαρμόζει επίσης τακτική Victoria Beckham. Σε ένα post της στο site της με τίτλο “Η μάσκα ματιών που φοράω πριν από κάθε σημαντικό event”, το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο είπε ότι χρησιμοποιεί ότι περισσεύει από τη μάσκα ματιών για το λαιμό και το στήθος της. Και για να έχεις όλη την πληροφορία, η μάσκα ματιών που χρησιμοποιεί είναι η Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask της Estee Lauder.

Σύμφωνα με την Madonna η μάσκα προσώπου δεν πρέπει να περιορίζεται στο πρόσωπο. Όπως είπε σε συνέντευξή της στο Refinery29 απλώνει την μάσκα της MDNA Skin Chrome Clay Mask (αν δεν το γνώριζες η Madonna έχει δικά της καλλυντικά) και στους γλουτούς της ειδικά πριν από κάθε συναυλία! Επίσης, έχει πει και αυτό: δεν υπάρχει ούτε ένα προϊόν που δεν χρησιμοποιώ σε όλο μου το σώμα!

Η Shalma Hayek είναι της άποψης πως ό,τι δεν μπορείς να φας, δεν μπορείς να το φορέσεις στο πρόσωπό σου και το αντίστροφο. Η ίδια, λοιπόν, συνεργάστηκε με το Juice Generation (ένα νεοϋορκέζικο spot χυμών) και δημιούργησε ένα smoothie που λειτουργεί και ως μάσκα προσώπου. “Ο,τι κάνει δουλειά στο πρόσωπό σου πρέπει να κάνει δουλειά και από μέσα σου. Συνδυάσαμε καναδυό συστατικά τα οποία αν δεν μπορείς να φορέσεις στο πρόσωπό σου και θέλεις απλώς να τα πιεις να δουλέψουν άριστα!”, είχε πει στο Women’s Wear Daily.

Read More

And More