Αντηλιακά προσώπου: Τα νέα προϊόντα που προσφέρουν προστασία, ενυδάτωση και φυσική λάμψη

Αντηλιακή προστασία: Το πρώτο σου μέλημα όσον αφορά στην περιποίησης της επιδερμίδας, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Και τώρα, στα μέσα της άνοιξης και λίγο πριν το καλοκαίρι, είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις το νέο προϊόν που θα σε προστατεύσει τους επόμενους μήνες. 

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, τα αγαπημένα beauty brands έχουν δημιουργήσει φόρμουλες που προσφέρουν μεν υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά ταυτόχρονα χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση, προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν τα σημάδια που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο ενώ προσφέρουν φυσική λάμψη και βελούδινο φινίρισμα. 

Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σου και οι απαιτήσεις που έχεις από την αντηλιακή σου κρέμα, το σίγουρο είναι το θα βρεις εκείνη που σου ταιριάζει από τη λίστα που σου προτείνω στη συνέχεια. 

 

Dior Solar The Protective Cream SPF 50: Εμπλουτισμένη με αντηλιακά φίλτρα περιέχει έλαιο monoi Ταϊτής που φροντίζει και θρέφει το δέρμα. Πρόκειται για μια ελαφριά φόρμουλα με δροσερή υφή που απλώνεται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση έως και 24 ώρες μετά την εφαρμογή. Το εκχύλισμα ρίζας ωραιόφυλλου που περιέχει στη σύνθεση της είναι πλούσιο σε φορσκολίνη, ένα μόριο που επιταχύνει το φυσικό μαύρισμα προστατεύοντας βιολογικά το δέρμα. Η οξική τοκοφερόλη, παράγωγο της βιταμίνης E, προστατεύει το δέρμα από τα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Αυτό το ισχυρό αντιοξειδωτικό που ανευρίσκεται φυσικά στην επιδερμίδα αλλά, με την πάροδο του χρόνου, παράγεται σε μικρότερες ποσότητες, αποτρέπει την οξείδωση των λιπιδίων και των πρωτεϊνών του δέρματος που εμπλέκονται στη λειτουργία προστατευτικού φραγμού.

Chanel CC Cream: Αντηλιακή κρέμα με χρώμα που προστατεύει, προλαμβάνει, ενυδατώνει, διορθώνει τυχόν ατέλειες και χαρίζει μοναδική λάμψη. Χάρη στο εκχύλισμα από murunga plum, ένα εξωτικό φρούτο πλούσιο σε βιταμίνη C, προστατεύει το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες βελτιώνοντας την υφή. Μια νέα μορφή υαλουρονικού οξέος ενυδατώνει σε βάθος χαρίζοντας άνεση και αυξάνοντας την ελαστικότητα. 

Nivea Sun UV Face Anti-Age Q10 SPF 50: Η σύνθεσή του με Q10 προλαμβάνει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων που προκαλούνται από τον ήλιο, τις ρυτίδες και τις πανάδες. Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα γλυκόριζας και βιταμίνη. 

Korres Yoghurt Αντηλιακή κρέμα-gel προσώπου και ματιών: Προσφέρει ενεργή ενυδάτωση προστατεύοντας την ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια. Ενισχυμένη με γιαούρτι, μια φυσική πηγή πρωτεϊνών, μία δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσής του φασκόμηλου, και πανθενόλη για υγιή όψη. Χωρίς συνθετικό άρωμα ταυτόχρονα προσφέρει υψηλή προστασία από τους τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και τη φωτογήρανση. Είναι ιδανικό ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. 

 

Caudalie Vinosun Protect High Protection Cream SPF 50: Προστατεύει το δέρμα προσφέροντας παράλληλα αντιοξειδωτική δράση στις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. Η Caudalie έχει αναπτύξει μια πατέντα που περιέχει σταθεροποιημένες Πολυφαινόλες από κουκούτσια σταφυλιού, οι οποίες προσφέρουν μοναδική αντιγηραντική προστασία στην επιδερμίδα, σε συνδυασμό με εκχυλίσματα ερυθρελάτης από τη Νορβηγία που ενισχύουν το αμυντικό σύστημα της επιδερμίδας και βιταμίνη Ε. Παράλληλα πρόσθεσε 4 καθαρά, αυστηρά επιλεγμένα φίλτρα για να διασφαλιστεί ότι αυτό το σύμπλοκο παρέχει αντηλιακή προστασία ευρέος φάσματος.

Intermed Luxurious Sun Care Face Cream:  Μια ευρέος φάσματος σύνθεση που προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία. Χάρη στο υαλουρονικό Οξύ, τη βιταμίνη Ε και τον ειδικό συνδυασμό UV Φίλτρων προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, ενυδατώνει σε βάθος και προάγει τη φυσική αναπλαστική ικανότητα του δέρματος.

Apivita Καταπραϋντική Κρέμα Προσώπου για Ευαίσθητες Επιδερμίδες SPF50+: Αντηλιακή κρέμα για πολύ υψηλή προστασία με ελαφριά υφή, χωρίς άρωμα και υποαλλεργική σύνθεση. Προσφέρει φωτοπροστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA, UVB, IR
και BLUE LIGHT, προλαμβάνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς χάρη στο φυσικό σύμπλοκο χαμομηλιού καθώς και τα σημάδια πρόωρης γήρανσης χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης.

Read More

And More