Αντηλιακά σε μορφή στικ: Το προϊόν που θα έχεις στην τσάντα σου μόνιμα καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού

Πόσες φορές δεν έχεις λερώσει την τσάντα θαλάσσης ή ακόμη και το κάθισμα του αυτοκινήτου με αντηλιακό; Αρκετές, είμαι σίγουρη. Επίσης επιλέγεις μεγάλες συσκευασίες ώστε να είσαι σίγουρη ότι δεν θα ξεμείνεις στα μέσα των διακοπών.

Κι αν πάλι ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που έχει ολόκληρη συλλογή από αντηλιακά που σημαίνει για σώμα, πρόσωπο, χείλη και την περιοχή των ματιών τότε χρειάζεσαι ένα νεσεσέρ μαζί σου μόνο για τα συγκεκριμένα προϊόντα. Πρακτικό δεν το λες. Σε αυτό λοιπόν το σημείο έρχομαι να σου υπενθυμίσω το super πρακτικό αντηλιακό σε μορφή στικ που χωράει ακόμη και στην εσωτερική, κρυφή τσέπη της τσάντας σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις να το συμπεριλάβεις στη λίστα με τις αγορές του καλοκαιριού. Μπορείς να το ανανεώνεις εύκολα όπου κι αν βρίσκεσαι και μάλιστα απευθείας από τη συσκευασία.

Τα αγαπημένα beauty brands έχουν λανσάρει προϊόντα σε μικρές, πρακτικές συσκευασίες που θα λατρέψεις.

Caudalie Vinosun Protect Invisible High Protection Stick SPF 50: Εμπλουτισμένο με έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και βιολογικό έλαιο μπουρίτι, που θρέφουν και ενυδατώνουν, είναι κατάλληλο για τις πιο ευαίσθητες περιοχές και προστατεύει τα χείλη, το πρόσωπο, το ντεκολτέ, τους
σπίλους και τα τατουάζ.

Shiseido Clear Suncare – Stick: Ένα διάφανο αντηλιακό στικ, που εφαρμόζεται εύκολα χωρίς να κολλάει. Η επαναστατική τεχνολογία SynchroShield™ ενισχύει την προστασία UV μετά την εφαρμογή του προϊόντος, όταν εκτίθεται στον ήλιο και τη ζέστη. Παράλληλα χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και είναι ιδιαίτερα βολικό για χρήση οποιαδήποτε στιγμή όπου κι αν βρίσκεσαι.

Supergoop! Glow Stick Sunscreen SPF50 PA++++: Ένα αντηλιακό που προσφέρει ενυδάτωση και έντονη λάμψη στο δέρμα δημιουργώντας ένα ένα πέπλο δροσιάς. Χρησιμοποιείται και ως highlighter σε ντεκολτέ, πρόσωπο και ώμους ενώ η σύνθεση του είναι δερματολογικά ελεγμένη και vegan που το καθιστά κατάλληλο ακόμη και για τις ξηρές ή ευαίσθητες επιδερμίδες. 

Clarins  Invisible Sun Care Stick SPF50+: Η ανάλαφρη σχεδόν αόρατη υφή του προστατεύει τα πιο ευαίσθητα μέρη του προσώπου σας όπως είναι η περιοχή των ματιών, τα μάγουλα, αυτιά και μύτη. Η οικολογικά σχεδιασμένη συσκευασία της το καθιστά ένα φιλικό προς το περιβάλλον αντηλιακής φροντίδας προϊόν.

Lierac Sunissime The Protective Sun Stick SPF 50: Προσφέρει πολύ υψηλή προστασία στο πρόσωπο και σε ευαίσθητα σημεία όπως ώμοι, ουλές, σπίλοι και τατουάζ χάρη σε ένα σύστημα φίλτρων ευρέος φάσματος. Η σύνθεσή του προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης (ρυτίδες, κηλίδες, χαλάρωση) προσφέροντας δράση ολικής αντιγήρανσης. Η stick υφή του δεν είναι λιπαρή και δεν κολλάει, επιτρέποντας την εύκολη και ομοιόμορφη εφαρμογή του οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, για αποτελεσματική προστασία. 

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164