Αντηλιακή κρέμα με χρώμα: Είναι το προϊόν που σου χαρίζει υψηλή προστασία και τέλειο φινίρισμα

Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και αυτό είναι κανόνας. Σου έχω ήδη αποκαλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις σχετικά με τα προϊόντα, τον τρόπο που λειτουργούν αλλά και τη σημασία της προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία. 

Τώρα, όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει κάποιες φόρμουλες μένουν στην άκρη μιας και βαραίνουν την επιδερμίδα και δεν ταιριάζουν στο look που θα υιοθετήσεις από εδώ και στο εξής. Τη θέση τους παίρνουν ανάλαφρες συνθέσεις που απλώνονται εύκολα και γίνονται ένα με το δέρμα. Το φον ντε τεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία ειδικά αν αγαπάς το no make up look αλλά και το glazed που τόσο αγαπούν οι celebrities και τα it girls. Εκείνο δηλαδή που χαρίζει μια λαμπερή και απόλυτα φυσική και υγιή όψη. 

Τι πρέπει να κάνεις για να το πετύχεις; Θα αποκτήσεις το απόλυτο προϊόν της άνοιξης και του καλοκαιριού που είναι η αντηλιακή κρέμα με χρώμα. Που σημαίνει πως από τη μία θα μένεις ήσυχη όσο αφορά στη φθορά που προκαλεί ο ήλιος και από την άλλη  καλύπτεις τυχόν ατέλειες και δημιουργείς την απαραίτητα βάση ώστε να απλώσεις στη συνέχεια τα προϊόντα μακιγιάζ. 

Αν είσαι έτοιμη να επισκεφτείς το αγαπημένο σου beauty κατάστημα ή να το προσθέσεις στο καλάθι των αγορών σου, δες στη συνέχεια τις πέντε αγαπημένες μου αντηλιακές κρέμες προσώπου με χρώμα. 

 

KORRES Red Grape Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με χρώμα SPF 30: Αντηλιακή κρέμα με ελαφριά υφή και χρώμα. Προστατεύει από  τη φωτογήρανση και είναι ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών που βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Παράλληλα είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλεγμα κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη. Οι β-γλυκάνες με τη σειρά τους ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων.

La Roche Posay Anthelios Mineral One 50+: Αντηλιακή με χρώμα για ματ αποτέλεσμα κατάλληλη για λιπαρά και ευαίδθητα δέρματα. Περιέχει ένα μόνο ορυκτό φίλτρο UV στη σύνθεση της που χαρίζει προστασία ευρέος φάσματος (UVA, UVB, IR-A και ορατό φως). Παράλληλα προσφέρει φυσική κάλυψη και ενυδάτωση που διαρκεί για ώρες. 

Nivea Sun UV Even Skin Tone BB 50+: Είναι κατάλληλη για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Το ULTRA SPECTRUM PROTECTION που περιέχει,  προσφέρει υψηλή προστασία από τις UVA και UVB που ευθύνονται για την πρόωρη γήρανση. Με πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες και χρώμα που χαρίζουν ομοιόμορφη όψη και φυσική λάμψη αλλά και ελαφριά υφή που δεν βαραίνει.  

 

Frezyderm Sun Screen Color Second Skin SPF 50+: Προσφέρει υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο καλύπτοντας δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες για ώρες. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «second skin» και διακριτικό ματ φινίρισμα. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης ενώ απορροφά τη λιπαρότητα και το σμήγμα. 

 

Vichy Capital Anti-Dark Spot 3in1 SPF 50+: Χαρίζει ομοιομορφία άμεσα χάρη στις μεταλλικές χρωστικές. Διορθώνει τις κηλίδες μέρα με την μέρα χάρη στην σύνθεσή της η οποία είναι εμπλουτισμένη με Phe-Resorcinol, ένα ενεργό συστατικό κατά των κηλίδων και προστατεύει από την UVB/UVA ακτινοβολία.

Read More

And More