Αντηλιακή κρέμα προσώπου: Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις ποια θα πάρει την πρώτη θέση στο νεσεσέρ σου

H  αντηλιακή προστασία είναι το πρώτο και σημαντικότερο μέλημα σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι μόνο το καλοκαίρι. Γνωρίζεις ήδη όλους τους κινδύνους αλλά και τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα. Εκτός από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης θα πρέπει πάντα να έχεις υπόψιν σου πως η έκθεση στον ήλιο χωρίς την απαραίτητη προστασία μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του δέρματος. 

Κι επειδή ετοιμάζεσαι να πάρεις το νέο σου αντηλιακό σου έχω απίθανα νέας μιας και τα αγαπημένα brands έχουν δημιουργήσει φόρμουλες κατάλληλες για όλες τις ανάγκες και συνήθειες. Που σημαίνει πως μπορείς να αποκτήσεις το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τον τύπο σου ώστε να αποφεύγεις για παράδειγμα τις ανεπιθύμητες γυαλάδες αν έχει λιπαρό ή με πλούσια ενυδατικά στοιχεία στη σύνθεση του αν ταλαιπωρείσαι από ξηρότητα. 

Μην ξεχνάς πως υπάρχουν επίσης αντηλιακά πόλης με απαλή σύνθεση που δεν βαραίνει, απλώνεται και απορροφάται πανεύκολα. 

Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

Chanel UV Essentiel SPF 50: Προσφέρει υψηλή καθημερινή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, την περιβαλλοντική μόλυνση, το στρες και την ξηρότητα. Παράλληλα χαρίζει φυσική λάμψη. Το απλώνει σε πρόσωπο και λαιμό 15 λεπτά πριν βγεις από το σπίτι. 

Dior Bronze Beautifying Protective Creme Sublime Glow SPF 50: Περιποιείται σε βάθος την επιδερμίδα καθώς την προστατεύει. Παράλληλα προσφέρει ένα λαμπερό φινίρισμα που διαρκεί όλη την ημέρα. 

KORRES Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF 30 Αντιρυτιδική και κατά των Πανάδων: Κρέμα με ελαφριά υφή ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα κόκκινου σταφυλιού και μίγμα βιταμινών. Μειώνει την εμφάνιση ρυτίδων και πανάδων χαρίζοντας ομοιόμορφο τόνο. Ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένη με ένα σύμπλοκο κάρδαμου και ισοφλαβονών σόγιας που βελτιώνει την εμφάνιση των κηλίδων γήρανσης για φωτεινή όψη ενώ οι β-γλυκάνες που επίσης περιέχει ενισχύουν την ελαστικότητα του δέρματος, απαλύνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων. 

Nivea Sun UV Face Mat Look SPF 50: Μια ελαφριά σύνθεση με Ultra-Spectrum Protection που προστατεύει από τις UVA/UVB αλλά και από τις επιπτώσεις της ορατής ακτινοβολίας υψηλής ενέργειας όπως η πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας. Η ελαφριά σύνθεση της δεν κολλάει και προσφέρει άμεσο ματ αποτέλεσμα που διαρκεί. Κατάλληλο και κανονικές και μικτές επιδερμίδες. 

Apivita Bee Sun Safe Anti-Spot Anti-Age Defense Face Cream SPF 50: Αντηλιακή κρέμα που χαρίζει υψηλή προστασία. Μειώνει τις πανάδες ενώ εμποδίζει τη δημιουργία νέων χάρη στα εκχυλίσματα από βλαστοκύτταρα κρίταμου και αχιλλέας που περιέχει.
Προλαμβάνει και μειώνει τις ρυτίδες και προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση με θαλάσσια φύκη και πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης και υαλουρονικό οξύ που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση. 

La Roche Posay Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+: Με MEXORYL400, το πιο αποτελεσματικό αντηλιακό φίλτρο κατά των πιο επιβλαβών ακτίνων UV. Προσφέρει απόλυτη προστασία κατά της βαθιάς κυτταρικής βλάβης και είναι κατάλληλο ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες. 

Lancaster Sun Sensitive Oil Free Milky Fluid SPF 50: Χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία Full Light προστατεύει απο τις ακτίνες UVA/UVB το Ορατό φως και τις Υπέρυθρες ακτίνες ενώ το φυσικής προέλευσης σύμπλεγμα Sunsicalm
καταπραΰνει και προφυλάσσει την ευαίσθητη επιδερμίδα από τη φθορά. Πρόκειται για μια ανάλαφρη φόρμουλα που εφαρμόζεται εύκολα και χαρίζει μοναδικό φινίρισμα. 

 

Read More

And More