Αντηλιακή με χρώμα: Το προϊόν που χαρίζει προστασία, κάλυψη και λάμψη- 5 για να επιλέξεις

Η αντηλιακή προστασία είναι εξίσου σημαντική με τον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας και την ενυδάτωση. Και αυτό είναι κανόνας που δεν μπορείς να παραβλέπεις καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Όσον αφορά στις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας γνωρίζεις τα πάντα. Προκαλεί καρκίνο του δέρματος και πρόωρη γήρανση και αυτοί είναι οι λόγοι που απλώνεις καθημερινά αμέσως μετά την ενυδατική, την αντηλιακή σου κρέμα. 

Και τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει και η άνοιξη είναι εδώ η αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα είναι το προϊόν που θα χρησιμοποιείς μέχρι το επόμενο φθινόπωρο. Το φον ντε τεν και ειδικά οι πλούσιες συνθέσεις, μένει στην άκρη. Τη θέση του παίρνει η ανάλαφρη αντηλιακή με χρώμα που προστατεύει το δέρμα, προσφέρει κάλυψη και παράλληλα αφήνεις ένα λαμπερό φινίρισμα χωρίς ίχνος λιπαρότητας. 

Πριν την τοποθετήσεις όμως στο καλάθι αγορών δες στη συνέχεια τις 5 αγαπημένες μου. 

Chanel Super Active Complete Correction Sunscreen Broad Spectrum SPF 50: Ένα προϊόν που συνδυάζει την περιποίηση με το μακιγιάζ. Εξομαλύνει, ενυδατώνει, διορθώνει, προστατεύει και φωτίζει το δέρμα με μία κίνηση. Μετά από ένα μήνα χρήσης, τα σημάδια γήρανσης μειώνονται, η υφή του δέρματος βελτιώνεται ενώ αποκτά υγιή όψη και λάμψη.  

Capital Solei Αντηλιακή Κρέμα κατά των Κηλίδων με χρώμα SPF50: Απαλή κρέμα που χαίζει ομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας. Μειώνεις τις κηλίδες χάρη στο ενεργό συστατικό Phe-Resorcinol που περιέχει. Πρόκειται για μία υποαλλεργική φόρμουλα κατάλληλη ακόμη και για τις πιο ευαίσθητα δέρματα. Είναι εμπλουτισμένo με Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy που ενδυναμώνει, αναζωογονεί, καταπραΰνει και εξισορροπεί.

bioten Skin Moisture CC Cream:  Ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη προστασίας. Χάρη στο HYDRO-NUTRIENT 24H, το 100% φυσικό εκχύλισμα Κυδωνιού και το SFF 20 που περιέχει προστατεύει το δέρμα από τις ακτίνες UVA/UVB και την πρόωρη γήρανση καλύπτοντας τις ατέλειες, ενισχύοντας το φυσικό τόνο του δέρματος. 

Apivita Bee Sun Safe Κρέμα Προσώπου Κατά των Πανάδων & των Ρυτίδων με Χρώμα SPF50: Αντηλιακή κρέμα με βελούδινη, μη λιπαρή υφή που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και άνετη. Χαρίζει υψηλή προστασία και ενισχυμένη 2 σε 1 δράση κατά των πανάδων και των ρυτίδων. Μειώνει τις πανάδες ενώ εμποδίζει τη δημιουργία νέων χάρη στο εκχύλισμα από βλαστοκύτταρα κρίταμου και εκχύλισμα αχιλλέας που περιέχει. Προλαμβάνει και μειώνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές με τη δύναμη που της προσφέρουν τα θαλάσσια φύκη και το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης ενώ προσφέρει ενυδάτωση χάρη στην αλόη και το υαλουρονικό οξύ. 

Ilia Super Serum Skin Tint SPF 30: Ορός με ανάλαφρη σύνθεση και δείκτη προστασίας SPF 30. Περιέχει οξείδιο του ψευδαργύρου χωρίς χρήση νανοτεχνολογίας (ασφαλής θωράκιση της επιδερμίδας από τις ακτίνες UVA, UVB, UVC, μπλε φως και την υπέρυθρη ακτινοβολία) και διατίθεται σε 18 αποχρώσεις. Με σύνθεση από μείγμα Υαλουρονικών Οξέων, φυτικού Σκουλενίου (Squalane) και Νιασιναμίδης, εξομαλύνει τον τόνο, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και απαλύνει τις ατέλειες, ενώ, όταν απορροφάται, χαρίζει ένα φυσικό, δροσερό αποτέλεσμα.

 

 

Read More

And More