Αντηλιακή προστασία και περιποίησης της επιδερμίδας: Μια ολοκληρωμένη σειρά που προσφέρει και τα δύο

Η αντηλιακή προστασία είναι εξίσου σημαντική με την καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας. Γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες όσον αφορά στις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας, γι’ αυτό έχεις προσθέσει στη ρουτίνα σου το κατάλληλο προϊόν με υψηλό δείκτη προστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μιας και η ακτινοβολία είναι παρούσα ακόμη κι αν δεν τη βλέπεις. Και για να μην αντικρίσεις στον καθρέφτη σημάδια όπως κηλίδες, πανάδες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, κάθε πρωί –αμέσως μετά τον καθαρισμό– απλώνεις την αντηλιακή σου κρέμα.  

Κι αν είσαι ιδιαίτερα απαιτητική, όπως κι εγώ άλλωστε, είναι σίγουρο ότι θέλεις τα προϊόντα που υπάρχουν στο νεσεσέρ σου, εκτός από προστασία, να χαρίζουν ταυτόχρονα ενυδάτωση, θρέψη, φυσική λάμψη, μια ανάλαφρη κάλυψη και ταυτόχρονα να έχουν και αντιγηραντική δράση. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο θα πρέπει να σου συστήσω την ολοκληρωμένη αντηλιακή σειρά  Luxurious Sun Care της Intermed που αποτελείται από συνθέσεις-έκπληξη, κατάλληλες τόσο για το πρόσωπο όσο και για το σώμα. 

Τους καλοκαιρινούς μήνες άλλωστε η αντηλιακή προστασία του σώματος έρχεται στο προσκήνιο. Αν αναζητάς το προϊόν που θα σε συντροφεύσει στις διακοπές σου, απλώς δες στη συνέχεια όλες τις λεπτομέρειες. 

 

 

Luxurious Suncare Probiotics Fluid SPF 30: Την προσοχή σου παρακαλώ γιατί πρόκειται για ένα αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου με προβιοτικά, που προστατεύει το μικροβίωμα της επιδερμίδας, κατάλληλο για λιπαρά δέρματα με τάση ακμής. Μετά από εργαστηριακές έρευνες χρόνων, η Intermed κατάφερε να συνδυάσει τη δράση των φωτοσταθερών φίλτρων με το θερμικά επεξεργασμένο προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus Plantarum, προκειμένου να φέρει στο μικροβίωμα την ισορροπία που διαταράσσει η υπεριώδης ακτινοβολία. Πρόσθεσε το εκχύλισμα μανόλιας, γνωστό για την αντιοξειδωτική του δράση ενάντια στα βακτήρια που ευθύνονται για τη φλεγμονώδη διαδικασία της ακμής, τη βιταμίνη Ε που προστατεύει το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς ρύπους και το υαλουρονικό νάτριο που χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και φυσική λάμψη. Όλα όσα χρειάζεσαι, λοιπόν, βρίσκονται στη μικρή τιρκουάζ συσκευασία. 

Luxurious Suncare Q10 Repairing Serum: Ένας ορός εμπλουτισμένος με Q10, βιταμίνες και φυτικά εκχυλίσματα. Το συνένζυμο Q10 και η βιταμίνη Ε που περιέχει στη σύνθεσή του έχουν αντιοξειδωτική δράση, που σημαίνει πως περιορίζουν τις ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο και που ευθύνονται για τα σημάδια γήρανσης. Ταυτόχρονα, συνεργάζονται άψογα προκειμένου να αυξήσουν την παραγωγή του κολλαγόνου και να μειώσουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Στη σύνθεση έρχονται να προστεθούν υαλουρονικό νάτριο, έλαιο από αβοκάντο, σκουαλένιο, βισαβολόλη και βούτυρο καριτέ, που χαρίζουν την απαραίτητη υγρασία και θρέψη. Το αγγούρι και η αλόη ολοκληρώνουν τη δράση του ορού, αφήνοντας μια έντονη αίσθηση δροσιάς, ειδικά αν το δέρμα σου παρουσιάζει σημάδια ερεθισμού και κοκκινίλες.  

Luxurious Sun Care Bronze Gold Monoi Oil: Καλοκαίρι χωρίς έντονη λάμψη στο δέρμα του σώματος και εξωτικό άρωμα μαζί, δεν γίνεται! Το έλαιο Monoi, που προέρχεται από την Γαλλική Πολυνησία, χαρίζει –εκτός από πλούσια ενυδάτωση και θρέψη στην αφυδατωμένη από τον ήλιο επιδερμίδα– αναδόμηση και λάμψη στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Μπορείς να το απλώσεις σε νωπό δέρμα αμέσως μετά το ντους, στα μαλλιά ως θεραπεία, αλλά και για να ενισχύσεις την ηλιοκαμένη σου όψη. 
Το αγνό Έλαιο Monoi συνδυάζεται με τη βιταμίνη Ε, το απίθανο εξωτικό άρωμα και το διακριτικό shimmer, σε ένα προϊόν που θα συνδέσεις με τα καλοκαίρια της ζωής σου.  

Antioxidant Sunscreen Invisible Spray SPF 50+, SPF 30: Δύο διάφανα spray με βιταμίνη C στη σύνθεσή τους, γνωστή για την αντιοξειδωτική της δράση, που προσφέρει στο δέρμα φυσική λάμψη και θρέψη. Μπορείς να τα εφαρμόσεις τόσο σε νωπό όσο και στεγνό δέρμα, χωρίς να ανησυχείς για τα λευκά σημάδια ή τη λιπαρότητα. Δημιουργούν έναν υδρόφοβο φραγμό που χαρίζει ενυδάτωση και μια έντονη αίσθηση δροσιάς. Παράλληλα, πρόκειται για φόρμουλες ενισχυμένες με συνδυασμό UV φίλτρων προστασίας από την UVA και UVB ακτινοβολία με αντιγηραντική δράση, που σημαίνει πως δεν ανησυχείς για την εμφάνιση σημαδιών, αντιθέτως απολαμβάνεις την τέλεια υφή του δέρματος.