Αντηλιακό λάδι σώματος: Το προϊόν που χαρίζει προστασία, ενυδάτωση και λάμψη μαζί

Ακόμη κι αν οι διακοπές αργούν, έχεις ήδη αποκτήσει το πρώτο σου αντηλιακό σώματος. Το πιθανότερο, σε μορφή κρέμας που σε προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και παράλληλα θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα σου. Υπάρχει όμως και το αντηλιακό λάδι, που σου θυμίζει την εφηβεία και το κρατάς φυλακτό. Το επιλέγεις προσεκτικά λίγο πριν φύγεις μιας και είναι εκείνο που ενισχύει το μαύρισμα και χαρίζει την μοναδική λάμψη που θέλεις να έχεις στην παραλία. Και έχει ένα άρωμα… 

Δημιουργεί αναμνήσεις, “γράφει” τέλεια στις selfies και χαρίζει εκείνη τη σέξι όψη που αναζητάς. 

Κι αν μέχρι πριν από μερικά χρόνια, το αντηλιακό λάδι ήταν απαγορευτικό μιας και ο δείκτης προστασίας που είχε ήταν ιδιαίτερα χαμηλός, τώρα πια δεν υπάρχει λόγος να το αποφεύγεις μιας και τα αγαπημένα beauty brands δημιούργησαν έλαια με υψηλό SPF που σου επιτρέπει να κάνεις ηλιοθεραπεία άφοβα χωρίς να ξεχνάς όμως ότι το ανανεώνεις συχνά και ειδικά αμέσως μετά τη βουτιά και αφού προηγουμένως έχεις σκουπίσει σχολαστικά το σώμα σου.

Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις το φετινό σου αντηλιακό λάδι, στη συνέχεια θα δεις τα πέντε αγαπημένα μου. 

Apivita Bee Sun Safe Λάδι Σώματος SPF 30: Προσφέρει προστασία χαρίζοντας ένα λαμπερό μαύρισμα.  Χάρη στο εκχύλισμα καρότου, το λάδι ελιάς και ηλίανθου, το λικοπένιο και την βιταμίνη Ε που περιέχει στη σύνθεση του ενισχύει και αναδεικνύει το φυσικό μαύρισμα της επιδερμίδας, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα ενώ χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία. 

Lancaster Sun Beauty Fast Tan Optimizer Satin Dry Oil SPF 50: Ένα καθαρό και φιλικό προς τους ωκεανούς λάδι σε σπρέι που προσφέρει υψηλή προστασία από τον ήλιο και ταυτόχρονα βοηθά στην επιδιόρθωση του δέρματος από τις βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο. Αφήνει στο δέρμα ένα σατινέ μη λιπαρό φινίρισμα, παρέχει ακόμα πιο γρήγορο, βαθύ και άψογο χρυσό μαύρισμα με δύο φορές λιγότερη έκθεση στον ήλιο.

Nuxe Sun Tanning Oil High Protection SPF 30: Μη λιπαρό λάδι μαυρίσματος που προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB. Το έλαιο macademia, ηλίανθου και το βούτυρο καριτέ που περιέχει χαρίζουν βαθιά θρέψη της επιδερμίδας μειώνοντας τον κίνδυνο της φωτογήρανσης. 

Clarins Sun Care Oil Mist SPF 30:  Ξηρό έλαιο με δείκτη προστασίας 30 κατάλληλο τόσο για το σώμα όσο και μαλλιά. Προσφέρει υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και απορροφάται γρήγορα αφήνοντας σατινέ τελείωμα.

Hei Poa High Protection SPF 50:  Με εξωτικό άρωμα Tiare και SPF50 για πολύ υψηλή προστασία από τον ήλιο. Προσφέρει βαθύ μαύρισμα, ενυδατώνει και τρέφει το δέρμα, αφήνοντας μια υπέροχη εσάνς που διαρκεί και παράλληλα προστατεύει από τις επιβλαβείς ακτίνες UVA και UVB. 

 

Read More

And More