Απολέπιση σώματος: Τα προϊόντα που θα χρειαστείς για να χαρίσεις στο δέρμα ενυδάτωση και super απαλότητα

Οι διακοπές είναι πλέον ανάμνηση γλυκιά κι εσύ προετοιμάζεσαι για τη νέα σεζόν. Η ρουτίνα περιποίησης τόσο στο πρόσωπο όσο και το σώμα αργά και σταθερά αλλάζει. Και όσον αφορά στο δεύτερο, επιβάλλεται να ενυδατώνεις καθημερινά, αμέσως μετά το ντους, όλο το σώμα. Και όχι μόνο. Χρειάζεται σωστή απολέπιση, μία φορά την εβδομάδα. 

Είναι ο μοναδικός τρόπος να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να χαρίζεις στο δέρμα μοναδική απαλότητα επαναφέροντας τη λάμψη. Μπορείς να το πετύχεις τόσο με την γνωστή και αγαπημένη βούρτσα κάνοντας dry brushing όσο και με το κατάλληλο scrub σώματος. Τα προϊόντα εκτός από σωστή απολέπιση περιέχουν συστατικά που χαρίζουν θρέψη αφήνοντας ένα τέλειο άρωμα που διαρκεί. 

Απολέπιση Βήμα-Βήμα 

  • Η καλύτερη στιγμή να χρησιμοποιήσεις το body scrub είναι ενώ είσαι μέσα στη μπανιέρα.
  • Σε νωπό δέρμα απλώνεις μικρή ποσότητα προϊόντος κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. 
  • Επιμένεις σε σημεία του σώματος που παρουσιάζουν σκληρύνσεις ή άγρια υφή όπως είναι τα γόνατα και οι φτέρνες.
  • Απομακρύνεις το προϊόν με άφθονο, χλιαρό νερό.
  • Χρησιμοποιείς αφρόλουτρο με απαλή σύνθεση ιδανικά της ίδιας σειράς με το body scrub ειδικά αν έχεις επιλέξει συγκεκριμένο άρωμα.
  • Ταμπονάρεις απαλά με την πετσέτα και απλώνεις την ενυδατική σου κρέμα. 

Τα προϊόντα

Art Deco Creamy Body Scrub: Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και το υπερβολικό σμήγμα, βελτιώνοντας τη λάμψη. Χάρη στο εκχύλισμα από άνθη κερασιάς που περιέχει στη σύνθεση του χαρίζει έξτρα ενυδάτωση ενώ αμυγδαλέλαιο θρέφει σε βάθος. 

Intermed Luxurious Natural Exfoliating Body Scrub Milk Chocolate: Προϊόν που τονώνει και αναζωογονεί το δέρμα απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας το δερματικό ιστό. Η μοναδική του σύνθεση από εκχυλίσματα βοτάνων και δερμοτονωτικές βιταμίνες, ενισχύεται από την έντονη απολεπιστική δράση του αμυγδάλου και της Luffa, χαρίζοντας λάμψη και ευεξία. Το άρωμα milk chocolate δημιουργείται από εκχυλίσματα ποικιλιών cacao. 

The Body Shop Luscious Lychee Body Scrub: Εμπλουτισμένο με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, περιλαμβάνει ζουμερό εκχύλισμα λίτσι, οργανική αλόη βέρα από το Μεξικό και βούτυρο καριτέ από την Γκάνα, μέσω του προγράμματος μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Είναι ιδανικό για κανονική έως ξηρή επιδερμίδα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, χαρίζοντας στην επιδερμίδα λαμπερή και υγιή όψη. 

Rituals The Ritual of Sakura Body Scrub: Το πίτουρο ρυζιού, το Tsubaki και το έλαιο Jojoba που περιέχει θρέφουν την επιδερμίδα και την αφήνουν λαμπερή και με υγιή όψη. Πρόκειται για ένα απολεπιστικό που αφήνει ένα ντελικάτο άρωμα από γάλα ρυζιού και άνθη κερασιάς. 

Fenty Skin Buff Ryder Exfoliating Body Scrub with Superfine Sand + Fruit Enzymes: Η σύνθεση του στηρίζεται σε ένα απαλό μείγμα απολεπιστικών παραγόντων και ενζύμων φρούτων που λειαίνουν και αναζωογονούν την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και μεταξένια. Το πλούσιο βούτυρο καριτέ και τα περιποιητικά έλαια προσθέτουν μια πινελιά θρέψης.

Sephora Collection Solid Body Scrub: Στέρεο απολεπιστικό που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και οτιδήποτε άλλο μπορεί να εξασθενίσει τη φυσική  λάμψη του δέρματος. Από την πρώτη κιόλας χρήση, η επιδερμίδα αποκτά πιο απαλή υφή ενώ γίνεται πιο λεία, φωτεινή και με τέλειο άρωμα.  
Η σύνθεσή του αποτελείται από εκχύλισμα και σπόρους φράουλας που εξασφαλίζουν την απαλή απολέπιση.

 

Read More

And More