Αυγό και κόμπρα! Οι δύο στάσεις που μας…ομορφαίνουν! Πώς γίνονται;

Λέγεται Angela Lindvall και είναι ένα από τα πιο καταξιωμένα και αγαπημένα top models διεθνώς. Είναι μητέρα δύο αγοριών, αφοσιωμένη στην οικολογία και πολύ, πολύ όμορφη! Αναρωτιέσαι ποια είναι τα beauty μυστικά της; Η Angela μας αποκαλύπτει! Πρόκειται για δύο στάσεις yoga του αυγού και της κόμπρα που δίνουν αναζωογόνηση στο σώμα και όχι μόνο! Ιδού τι μας λέει η ίδια:

“Το αυγό ή η κόμπρα; Δοκιμάστε αυτές τις δύο στάσεις για λίγα λεπτά και θα δείτε ότι είναι διασκεδαστικές και σας κάνουν πραγματικά καλό! Κάνω γιόγκα 5 χρόνια τώρα και τη συνιστώ σε κάθε γυναίκα που δουλεύει πολλές ώρες και κουράζεται – γυναίκες σαν κι εμένα που πρέπει να τα καταφέρουν ως μαμάδες και ως επαγγελματίες.”

Το αυγό

Διάρκεια: 2 λεπτά
Τι κάνει: Βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία της ενέργειας κατά μήκος της σπονδυλικής στήλης και χαλαρώνει.
Πώς γίνεται: Κυλήστε αργά. Κυλήστε προς τα πίσω μέχρι τη βάση του αυχένα σας, ώστε το πάτωμα να “κάνει μασάζ” σε ολόκληρη την σπονδυλική στήλη.

Η κόμπρα
Διάρκεια: 3 λεπτά
Τι κάνει: Βοηθά στην ενδυνάμωση της μέσης και την αποβολή της έντασης.
Πώς γίνεται: Τοποθετήστε τα χέρια σας ακριβώς κάτω από τους ώμους σας με τους αγκώνες κοντά στα πλευρά του κόσμου σας χωρίς να ανασηκώσετε τη λεκάνη. Εισπνοή: Ανασηκώστε τον άνω κορμό, κρατώντας τους βραχίονές σας παράλληλους. Εκπνοή: Επιστρέψτε στην αρχική θέση.

Αφιέρωσε πέντε λεπτά ημερησίως από τον χρόνο σου και δες το σώμα και την διάθεσή σου να αλλάζουν! Εγώ το ξεκίνησα ήδη! Εσύ;

Read More

And More