Αυτά είναι τα δύο προϊόντα που θα ανακουφίσουν το αλλεργικό δέρμα σου

Η La Roche Posay, Νο 1 μάρκα περιποίησης που συνιστούν οι δερματολόγοι παγκοσμίως, δημιουργεί συνθέσεις που αλλάζουν τη ζωή όσων ταλαιπωρούνται από τις δερματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις του ευαίσθητου ή καταπονημένου  δέρματος. Και τώρα στέκεται στο πλευρό εκείνων που πάσχουν από αλλεργίες οι οποίες επηρεάζουν το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, σύμφωνα με έρευνες. Πάνω από τα 2/3 των ατόμων με αλλεργίες παρουσιάζουν δερματικές αντιδράσεις με συμπτώματα όπως κνησμός, αίσθηση καύσου και πόνυ.

Στη La Roche Posay δεν βλέπουν μόνο το δέρμα αλλά και τον άνθρωπο. Καταλαβαίνουν πως πέρα από τα δερματικά συμπτώματα όσοι ταλαιπωρούνται από αλλεργίες έχουν μειωμένη ποιότητα ζωής αφού οδηγούν σε αμηχανία, άγχος και έλλειψη ύπνου.

Αφού διερεύνησε τη σχέση ανάμεσα στο μικροβίωμα του δέρματος και τις αλλεργίες η La Roche Posay  άρχισε να αναζητά μια λύση υψηλής αποτελεσματικότητας  και γρήγορης δράσης, ικανή να εκπαιδεύσει το δέρμα να μην υπέρ-αντιδρά στα αλλεργιογόνα . Το SPHINGOBIOMA™ είναι ένα μοναδικό βακτηριακό στέλεχος που προέρχεται από το ιαματικό νερό της La Roche Posay . Έχοντας επιλεχθεί ανάμεσα σε 400 βακτηριακά στελέχη, επανορθώνει τον δερματικό φραγμό αποτρέποντας τη διείσδυση αλλεργιογόνων, καταπολεμά την ερυθρότητα και προστατεύει την υποτροπή.

Πρόκειται για ένα νέο συστατικό που ενδυναμώνει το μικροβίωμα και στοχεύει τους εκλυτικούς παράγοντες των δερματικών αλλεργιών με άμεσα αποτελέσματα που αποτελεί τη βασική σύνθεση των  Toleriane Dermallergo Cream και Toleriane Dermallergo  Eyes. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα, χωρίς αλκοόλη και άρωμα στη σύνθεση τους εξασφαλίζουν καλή ανοχή σε κάθε τύπο. Πέρα από την επανόρθωση και την άμεση καταπράυνση.

Η νέα  Toleriane Dermallergo Cream εξασφαλίζει ανακούφιση από τον πόνο σε ένα λεπτό με δράση κατά της ερυθρότητας και κατά κατά των υποτρόπων. Προλαμβάνει τον κνησμό και αντιμετωπίζει την αίσθηση καύσου, πόνου και τραβήγματος. Έχει ευχάριστη υφή και ρο δέρμα παρουσιάζει μεγαλύτερη αντοχή και λιγότερη αντιδραστικότητα στους εξωτερικούς παράγοντες.

Η  Toleriane Dermallergo  Eyes συμπληρώνει τη κρέμα και αποκαθιστά τη λειτουργία του μικροβιώματος προσφέροντας ανακούφιση και επανόρθωση.

Read More

And More