Αυτά είναι τα δύο προϊόντα που χρειάζεσαι οπωσδήποτε στη ρουτίνα σου αν έχεις ακμή

Η ακμή είναι μια πολύ συγκεκριμένη κατάσταση επιδερμίδας που χρειάζεται και συγκεκριμένα προϊόντα προκειμένου να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου. Αυτά τα προϊόντα, λοιπόν, πρέπει να περιέχουν τα κατάλληλα συστατικά με βασικότερο το σαλικυλικό οξύ (ανήκει στα BHA, είναι απολεπιστικό συστατικό ιδανικό για τα ακνεϊκά δέρματα και δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας) αλλά από την άλλη, δεν πρέπει να είναι πολύ σκληρά με την επιδερμίδα. Ο λόγος; Ένα σκληρό τζελ καθαρισμού, για παράδειγμα, θα στερήσει από την επιδερμίδα τα φυσικά της λιπίδια και θα την αφυδατώσει, με αποτέλεσμα εκείνη να υπερπαράξει σμήγμα προκειμένου να καλύψει το κενό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια λιπαρή επιδερμίδα να γίνει ακόμη πιο λιπαρή!

Αντιλαμβάνεσαι, λοιπόν, ότι η επιλογή των κατάλληλων προϊόντων δεν είναι εύκολη υπόθεση εκτός αν… το αφήσεις πάνω μας! Στο beauty department έχουμε δοκιμάσει εκατοντάδες προϊόντα για επιδερμίδες με ακμή και αυτά τα δύο προϊόντα κέρδισαν την αγάπη μας. Είναι από τα Skouras Med που έχουν τεράστια γνώση στο skincare (δεν χρειάζονται συστάσεις!) και εφαρμόζονται σε δύο βήματα. 

Βήμα 1: καθαρισμός της επιδερμίδας με το Cleansing Gel for Acneic / Oily Skin

Ο καθαρισμός της επιδερμίδας είναι βασικό βήμα για να απομακρύνεις υπολείμματα σμήγματος και περιβαλλοντικών ρίπων, να καθαρίσουν οι πόροι σε βάθος και να επιτρέψεις στα προϊόν που θα εφαρμόσεις μετά να λειτουργήσει σωστά. To Cleansing Gel for Acneic / Oily Skin είναι ένα αφρίζον τζελ καθαρισμού προσώπου, ιδανικά σχεδιασμένο για τις λιπαρές επιδερμίδες με τάση ακμής. Ρυθμίζει την έντονη και περιττή λιπαρότητα της επιδερμίδας, την παραγωγή του σμήγματος και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Οι επιφανειοδραστικοί παράγοντες που περιέχονται, δεν αφήνουν την ενοχλητική αίσθηση ξηρότητας στην επιδερμίδα, ενώ το σαλικυλικό οξύ, το γαλακτικό οξύ και το εκχύλισμα μανιταριού, ρυθμίζουν αποτελεσματικά την παραγωγή σμήγματος, εξομαλύνουν τα σπυράκια, μειώνουν τη γυαλάδα και χαρίζουν ματ όψη στην επιδερμίδα. 

Βήμα 2: αντιμετώπιση της ακμής με το Acne Spot Serum 

Η πατενταρισμένη μορφή του σαλικυλικού οξέος που περιέχει, ελαχιστοποιεί του ερεθισμούς και συμβάλλει στην ανανέωση των δερματικών κυττάρων. Επίσης, στην σύνθεση του περιλαμβάνεται το σύμπλεγμα από κανέλα, ginger και αιματόχορτου το οποίο μειώνει το μέγεθος των πόρων και αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό και την ανάπτυξη των βακτηρίων που ευθύνονται για την ανάπτυξη φλεγμονών στο δέρμα. Το Acne Spot Gel είναι κατάλληλα σχεδιασμένο για την ιδιαίτερη περιποίηση του λιπαρού με τάση ακμής δέρματος. Ελαχιστοποιεί την ανάπτυξη φλεγμονών, λειαίνει την επιδερμίδα και συμβάλλει δραστικά στην ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας. Μπορείς να εφαρμόσεις το serum σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά πάνω στα σπυράκια. 

Με δύο βήματα, δύο προϊόντα, καθημερινά θα δεις πραγματικά μεγάλη διαφορά στην επιδερμίδα σου! Απόκτησε τα προϊόντα Skouras Med εδώ

Read More

And More