Αυτά τα απολαυστικά face mist θα σε κρατήσουν δροσερή στον καύσωνα

Διανύουμε μια από τις πιο ζεστές εβδομάδες των τελευταίων χρόνων και για να δροσιστείς υπάρχει ένας πολύ συγκεκριμένος τρόπος. Ή, καλύτερα, η beauty οδός για να δροσιστείς είναι πολύ συγκεκριμένα: τα αγαπημένα μας face mist είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις αυτή την εποχή αφού θα ξεδιψάσουν την επιδερμίδα σου όπου κι αν βρίσκεσαι. 

Μερικές βασικές σημειώσεις για να τα βάλεις στη ζωή σου! 

-Υπάρχουν δεκάδες face mist στην αγορά καθένα εκ των οποίων κάνει κάτι διαφορετικό. Αυτά που θα σε δροσίσουν περισσότερο είναι αυτά που στην ετικέτα τους αναγράφουν την ένδειξη Hydrating. Το ίδιο κάνουν και τα Calming Face Mist τα οποία περιέχουν καταπραϋντικά συστατικά που ανακουφίζουν την επιδερμίδα όπως αγγούρι ή λεβάντα. 

-Τα face mist γίνονται ακόμη πιο απολαυστικά όταν μπαίνουν στο ψυγείο! Όμως, αυτά όπως και κάθε άλλο καλλυντικό αλλοιώνονται από τις μεγάλες αλλαγές θερμοκρασίας. Αν τα φυλάς στο ψυγείο και πρόκειται να τα βάλεις στην τσάντα σου για να τα πάρεις μαζί σου, ένα ωραίο tip είναι να τα φυλάξεις σε μια θήκη θερμός. Έτσι θα διατηρήσεις μια σχετικά σταθερή θερμοκρασία στα προϊόντα σου. 

-Τα face mist δεν είναι μόνο μια αγορά για τον καύσωνα! Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και ως πρώτο step στο skincare σου αμέσως μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας σου ή να αντικαταστήσεις με αυτά το ενυδατικό toner σου για καλοκαίρι. 

 

Chanel Hydra Beauty Essence Mist. Ένα πολυτελές, τονωτικό mist που στηρίζει τη σύνθεσή του στην καμέλια- το σήμα κατατεθέν του οίκου. Διαχέεται τέλεια στην επιδερμίδα ενώ αυτό που θα σε κάνει να το αγαπήσεις ακόμη περισσότερο είναι η εξίσου πολυτελής και αναζωογονητική μυρωδιά του. 

 

Re-fresh Hydrating Beauty Mist Spray, Clarins, €19.19. Ένα ενυδατικό mist που σε ξυπνά το πρωί σβήνοντας τα σημάδια του ύπνου ενώ το βράδυ επιτρέπει στην επιδερμίδα σου να ανακάμψει από την ταλαιπωρία της ημέρας. Φυσικά, μπορείς να το έχεις και στην τσάντα σου καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας ώστε να φρεσκάρεσαι κάθε φορά που το έχεις ανάγκη. 

Apivita Green Mountain Tea Face Water, €9.50. Αυτό το face mist περιέχει νερό από τσάι του βουνού που χαρίζει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση και την ξυπνά. Επίσης, όπως γνωρίζουμε, το τσάι είναι αντιοξειδωτικό οπότε το συγκεκριμένο mist λειτουργεί και ως ασπίδα προστασίας από τις εξωτερικές επιθέσεις κατά την διάρκεια της ημέρας. 

 

 

 

Korres Hydrating Face Mist H2Rose Brume Hydratante. Ένα από τα πιο αγαπημένα μας face mist που περιέχει το θρυλικό ροδόνερο Ροδόνερο Rosa Damascena ενισχυμένο σε υαλουρονικό οξύ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους: ενυδατώνει, τονώνει, συσφίγγει τους πόρους, ανανεώνει το μακιγιάζ κατά την διάρκεια της μέρας! 

Institut Esthederm Cellular Water Mist, €22.60. βασισμένο στην πατέντα Cellular Water και στο Κυτταρικό Νερό το καινοτόμο προϊόν Cellular Water Mist είναι εμπνευσμένο από το νερό που βρίσκεται στα κύτταρά μας. Ένα από τα πλεονεκτήματά του είναι ότι βρίσκεται σε τέλεια συνεργεία με τα κύτταρά μας συμβάλλοντας στον βελτιωμένο και παρατεταμένο κύκλο ζωής των κυττάρων. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κατά την διάρκεια της μέρας αλλά αν το βάλεις ως πρώτο βήμα μετά το καθαρισμό θα μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα των υπόλοιπων προϊόντων. 

Spray Eau Thermale, Avene, €4.46. Ένα από τα πιο κλασικά face mist κατευθείαν από τις πηγές της Avene έξω από το Παρίσι με καταπραϋντική και ενυδατική δράση. Ειδικά αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα που εμφανίζει κοκκινίλες, αυτό το προϊόν είναι μοναδικό! Θα το βρεις σε διάφορα μεγέθη όπως τα 50ml για να το έχεις πάντα και παντού μαζί σου!

 

 

Read More

And More