Αυτά τα προϊόντα θα κρατήσουν τα χέρια σου καθαρά με τον πιο πολυτελή τρόπο!

Την χρονιά που αφήνουμε πίσω μας σιγά- σιγά ο νέος καλύτερός μας φίλος έχει γίνει το αντισηπτικό χεριών για όλους τους προφανείς λόγους και για όλα όσα βιώσαμε και εξακολουθούμε να ζούμε. Έχουμε δοκιμάσει πολλά, πολλά από αυτά μας έχουν δυσκολέψει όπως και εσάς (κάποια ήταν πολύ κολλώδη, κάποια μύριζαν όπως δεν θα θέλαμε ποτέ να μυρίζουμε κλπ) αλλά καταλήξαμε πως αυτά εδώ τα τρία είναι από τα πιο αγαπημένα μας και δίνουν και ένα twist πολυτέλειας στη φροντίδα των χεριών μας! 

Byredo Tulipmania, €27.00. Αυτό το προϊόν δεν είναι κρέμα χεριών αλλά σαπούνι που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα! Είναι ένα τέλειο προϊόν που μυρίζει ακριβώς όπως το θρυλικό άρωμα που λάνσαρε ο οίκος το 2010. 

 

Baby Powder Hand Cleansing Gel, The Library of Fragrance, Make Me Up, €7.01. Αυτό το αντισηπτικό χεριών δεν θυμίζει σε τίποτα όλα τα αντισηπτικά που έχουν φτάσει στα χέρια μας το τελευταίο διάστημα. Για αρχή, μυρίζει παιδική πούδρα, περιέχει 70% αιθυλική αλκοόλη και αλόη που ενυδατώνει σε βάθος τα χέρια!

L’Occitane Protecting and Purifying Hand Cream.  Αυτή η κρέμα χεριών είναι εμπλουτισμένη με βούτυρο Shea και 3 προσεκτικά επιλεγμένα αιθέρια έλαια, γνωστά για τις απολυμαντικές τους ιδιότητες (Θυμάρι, Ευκάλυπτο, Περγαμόντο). Έτσι, λοιπόν, προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις και μειώνει την εξάπλωση παθογόνων παραγόντων (Η1Ν1 ή βακτηριδιακοί). 

Επίλεξε το αγαπημένο σου γιατί τα χέρια μας αξίζουν τα καλύτερα!

 

Read More

And More