Αυτά τα shimmering προϊόντα σώματος θα απογειώσουν το μαύρισμα που έχεις αποκτήσει

Δεν υπάρχει τίποτα πιο sexy από την μαυρισμένη επιδερμίδα. Ή, μάλλον, υπάρχει: η μαυρισμένη επιδερμίδα που εκτός από μαυρισμένη είναι και βαθιά ενυδατωμένη με μια τέλεια λάμψη. Αν το καλοκαίρι, λοιπόν, το αντηλιακό σου πρέπει να γίνει η μεγάλη σου αγάπη, τα shimmering body lotion και τα έλαια με glitter θα γίνουν ο έρωτάς σου.

Τεστάραμε πολλά αλλά αυτά είναι τα πιο αγαπημένα μας!

Ενυδατική mousse λάμψης σώματος, Aegean Bronze, Korres. Αυτό το body lotion Korres είναι από τα πρώτα στις λίστες των αγαπημένων μας. Περιέχει στη σύνθεσή του υαλουρονικό οξύ που είναι γνωστό για το plump αποτέλεσμα και την βαθιά ενυδάτωση που δίνει στην επιδερμίδα ενώ το τελικό αποτέλεσμα είναι και μια υπέροχη λάμψη. Bonus: η τροπική μυρωδιά του.

 

 

NUXE Huile Prodigieuse Golden Shimmer Multi Usage Dry Oil. Ένα από τα κλασικά κι αγαπημένα πολυχρηστικά λάδια σώματος με glitter. Πέρα, όμως, από την instant λάμψη περιέχει και μια σειρά από καταπραϋντικά συστατικά όπως η βιταμίνη Ε καθώς και το έλαιο tsubaki που είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη σύνθεση. 

Scott Barnes Body Bling Platinum Cream, Make Me Up, €42.49. Ο Scott Barnes, προσωπικός makeup artist της Jennifer Lopez, δημιούργησε αυτό το προϊόν λάμψης σώματος το οποίο φοράει και η ίδια εντατικά σε κάθε red carpet εμφάνισή της. Το προϊόν έχει πολύ μεγάλη απόδοση οπότε η ποσότητα που θα χρειαστείς είναι ελάχιστη. Ένα άλλο tip για να μειώσεις την ένταση, αν αυτό θες, είναι να κάνεις μίξη του Body Bling με το αγαπημένο σου body lotion.

 

Darphin Soleil Plaisir Sultry Shimmering Oil, Scarlett Beauty, €10.60. Ένα λαμπερό έλαιο που αφήνει ένα πέπλο λάμψης, ενώ προστατεύει τον φραγμό της επιδερμίδας. Μαλακώνει την επιδερμίδα, βελτιώνει την ελαστικότητα και ενυδατώνει ενώ η σύνθεσή του δεν είναι καθόλου λιπαρή και απορροφάται άμεσα. 

 

French Girl Caramel Shimmer Oil, €25.00. Το Caramel Shimmer Oil είναι ένα πολυτελές, ιριδίζον ξηρό λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Χαρίζει υπέροχη λάμψη και βαθιά θρέψη. Επανορθώνει την επιδερμίδα κάνοντάς την απαλή, ενώ συγχρόνως προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Η εφαρμογή του στα μαλλιά χαρίζει ελαστικότητα και λάμψη. Περιέχει, μεταξύ άλλων, argan oil και βούτυρο καριτέ ενώ είναι μη φαγεσωρογόνο που σημαίνει ότι δεν φράζει τους πόρους. 

Body Sauce Highlighter, Fenty Beauty by Rihanna, €32.55.  Ένα ανάλαφρο κρεμώδες τζελ που απλώνεται ομοιόμορφα στην επιδερμίδα και χαρίζει μια ηλιοκαμένη λάμψη υγείας. Θα το βρεις σε επτά διαφορετικές αποχρώσεις για να βρεις εκείνη που ταιριάζει στην δική σου επιδερμίδα!

Read More

And More