Αυτές οι κρέμες σώματος θα ενυδατώσουν και θα ανακουφίσουν την επιδερμίδα σου

Όταν νιώθεις την επιδερμίδα σου να σε τραβάει και έχεις ανάγκη από δροσιά και ενυδάτωση θα πρέπει να επιλέξεις και την σωστή κρέμα σώματος που θα σου το προσφέρει. Τι σημαίνει, όμως, σωστή κρέμα σώματος σε μια τέτοια περίπτωση. Είναι σίγουρα η κρέμα εκείνη που δεν περιέχει πολλά αρώματα ενώ στη σύνθεσή της θα βρεις συστατικά όπως τα κεραμίδια ή τα προ και πρεβιοτικά που φροντίζουν το μικροβίωμα της επιδερμίδας, δηλαδή την ισορροπία ανάμεσα  στα “καλά” και τα “κακά” μικρόβια. Αν μάλιστα, έχεις κι ένα αίσθημα καύσου αν βάλεις την κρέμα σώματός σου στο ψυγείο η ανακούφιση θα είναι και διπλή και πιο άμεση!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε εκείνες τις κρέμες σώματος που θα σου προσφέρουν αυτά που έχει ανάγκη η επιδερμίδα σου!

Cooling After Sun Gel, Korres. Το γιαούρτι είναι κλασική και αγαπημένη συνταγή για την άμεση ανακούφιση της επιδερμίδας από το κάψιμο και η Korres το γνωρίζει πολύ καλά. Αυτό το after sun σε μορφή gel αγαπάμε να το έχουμε στο ψυγείο μας και το χρησιμοποιούμε σε γενναίες δόσεις όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο όταν επιστρέφουμε από τη θάλασσα. Plus: το γιαούρτι είναι πλούσιο σε πρε και προβιοτικά. 

 

Lipikar Fluide, La Roche Posay, €17.70. Ένα ακόμη καταπραϋντικό για την επιδερμίδα συστατικό είναι και η νιασιναμίδη. Το συγκεκριμένο body lotion καταπραϋνει άμεσα την επιδερμίδα και προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις. Η σύνθεσή του είναι τόσο αγνή και καταπραϋντική ώστε είναι ιδανικό ακόμη και για τις βρεφικές επιδερμίδες.

 

Κρέμα σώματος Silky Nourishment, Dove. Η Κρέμα Σώματος Dove Silky Nourishment περιέχει το μοναδικό DeepCare Complex, ένα συνδυασμό φυσικών για την επιδερμίδα ενυδατικών συστατικών και πλούσιων ελαίων, που βοηθούν τη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας, ξεκινώντας από τα χαμηλότερα επίπεδα του δέρματος, στην κεράτινη στοιβάδα. 

Ενυδατικό γαλάκτωμα Refreshing Fig, Apivita, €14.30. Αυτό το body lotion περιέχει μια σειρά από συστατικά που φροντίζουν και καταπραϋνουν την επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα: Το σύκο, η βιολογική βιοδραστική αλόη και το μέλι ενυδατώνουν και αφήνουν το δέρμα λείο και απαλό, η πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), η αργινίνη, η βισαβολόλη και η αλλαντοΐνη ενυδατώνουν και προλαμβάνουν τους ερεθισμούς, το ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, το βιολογικό βούτυρο καριτέ και το αμυγδαλέλαιο προσφέρουν εντατική θρέψη και προστασία στο δέρμα, τα βιολογικά αιθέρια έλαια λεβάντα & γεράνι προσφέρουν μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης και βοηθούν στην καταπολέμηση του στρες.

Naturally Good Φυσική Αλόη & Ενυδάτωση Σώματος, Nivea, €6.70. Η νέα σειρά body lotion της Nivea δεν φροντίζει μόνο την επιδερμίδα σου αλλά και το περιβάλλον χάρη στις ανακυκλώσιμες και από ανακυκλωμένα υλικά συσκευασίες. Το Naturally Good Φυσική Αλόη & Ενυδάτωση Σώματος περιέχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης και 2% επιπλέον συστατικά που διασφαλίζουν την σταθερότητα & την ασφάλεια της σύνθεσης. Η περιποιητική του σύνθεση παρέχει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση για 48 ώρες.

 

Cerave Moisturizing Cream, €14.70. Η ενυδατική κρέμα CeraVe Moisturising Cream 340ml, ιδανική για πρόσωπο και σώμα, που έχει δημιουργηθεί μαζί με δερματολόγους, ενυδατώνει αποτελεσματικά, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού. Αυτή η πλούσια, μη λιπαρή κρέμα, με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ, παρέχει ενυδάτωση όλη την ημέρα μετά από μία μόνο χρήση.

Read More

And More