Αυτό το lip balm θα γίνει η νέα σου εμμονή

Το Rouge Dior, ειδικό στην τέχνη του χρώματος, διευρύνεται μέσα από ένα νέο κεφάλαιο, πιο φυσικό και περιποιητικό. Με τα πρώτα, χρωματιστά balm χειλιών, Rouge Dior, δημιουργημένα από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, αναδημιουργεί τη ρουτίνα χειλιών με ένα προϊόν που προσφέρει όλη την τεχνογνωσία του μακιγιάζ Dior και της περιποίησης χειλιών, για να ντύσει φυσικά όλα τα χαμόγελα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Το Natural Balm κυκλοφορεί σε τρία αποτελέσματα (σατινέ, ματ και βελούδινο) και 18 αποχρώσεις για να ενισχύσει όμορφα κάθε τόνο χειλιών, ολοκληρώνοντας τα τέσσερα αποτελέσματα (βελούδινο, ματ, σατινέ και μεταλλικό) της εμβληματικής σειράς Rouge Dior. Μια επαναστατική σύνθεση με εκχυλίσματα λουλουδιών από 95%1 συστατικά φυσικής προέλευσης.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Beauty Official (@diorbeauty)

Βασισμένο στην επιστήμη των λουλουδιών του Dior, αυτό το νέο μπουκέτο με καταπραϋντικές ιδιότητες συμβάλλει στα οφέλη περιποίησης των χειλιών του balm, το οποίο χαρίζει στα χείλη 24 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης. Υγιή και λεία, τα χείλη επανακτούν τη φυσική τους ομορφιά. Ημέρα με την ημέρα, προστατεύονται από εξωτερικούς παράγοντες στρες, όπως ξηρότητα και ερεθισμούς.

Η βάση της σύνθεσης περιλαμβάνει κεριά και έλαια φυσικής προέλευση, καθώς και βούτυρο καριτέ, το οποίο προσφέρει αποτέλεσμα θρέψης με ανάλαφρη αίσθηση στα χείλη. Είναι εμπλουτισμένη με εκχύλισμα ροδιού, που συλλέγεται με μια διαδικασία, φιλική προς το περιβάλλον, που συμβάλλει στο σφριγηλό αποτέλεσμα. Σε λεία χείλη, το χρώμα μπορεί να απλωθεί πιο ομοιόμορφα.

Κεντρική photo: Kevin Mazur/Getty Images/Ideal Images

Read More

And More