Αυτοί είναι οι δύο beauty κανόνες που ακολουθεί ευλαβικά η Hailey Bieber

Η Hailey Bieber είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα αυτή τη στιγμή και παράλληλα εξαιρετικά ενεργή στα social media με μια μικρή αδυναμία στο Instagram. Από εκεί μοιράζεται με τους θαυμαστές της μικρά μυστικά της ομορφιάς και της διατροφής της καθώς και στιγμές της καθημερινότητας. Ειδικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας οι followers ξετρελάθηκαν μιας και η Hailey ήταν πιστή στο ραντεβού της ανεβάζοντας posts με τον αγαπημένο της να μαγειρεύουν ή να απλώνουν μάσκες ενυδάτωσης χαλαροί στον καναπέ του σπιτιού τους. 

Στη συνέχεια η Hailey ανακοίνωσε το λανσάρισμα δικής της σειράς αποδεικνύοντας πως ακολουθεί τη νέα τάση που θέλει τις celebrities να δημιουργούν προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ με την υπογραφή τους. Και τώρα έρχεται με μια φωτογραφία που μαρτυρά τα δύο βασικά μυστικά της ομορφιάς. Πρόκειται για την αντηλιακή προστασία και το νερό. 

@haileybieber

Η Hailey ποζάρει στον κήπο της ενώ έχει απλώσει την αντηλιακή της κρέμα και κρατώντας ένα ποτήρι, δροσερό νερό στα χέρια της. Ναι, η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία είναι το Νο 1 μέλημα όλων μας όπως επίσης και η σωστή ενυδάτωση που επιτυγχάνεται πρωτίστως από την κατανάλωση νερού. 

Και σ’ αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Hailey που μας τον υπενθύμισε με τόσο χαριτωμένο τρόπο. 

Κεντρική photo: Splash

 

Read More

And More