Δύο έλαια που κλείνουν στη συσκευασία τους το Καλοκαίρι

Η «αέναη» αίσθηση καλοκαιριού κλεισμένη σε δύο φιάλες γεμάτες λάμψη! To premium ελληνικό skincare brand Aenaon°, που δημιούργησε η Χημικός MSc Εύα Τσαντή, φέρνει το καλοκαίρι στην καθημερινή μας περιποίηση μέσα από δύο μοναδικά Ξηρά Λάδια Σώματος, με σύνθεση που συνδυάζει την επιστήμη με τα φυσικά συστατικά. Τα Crystal Reflection Body Oil και Golden Reflection Mirage dʼor Shimmering Dry Body Oil «τυλίγουν» σαν χάδι την επιδερμίδα και της προσφέρουν εντατική ενυδάτωση και λάμψη χάρη στον συνδυασμό του Αμυγδαλέλαιου και του Jojoba Oil με την αντιοξειδωτική δύναμη της Βιταμίνης Ε.

Μια εμπειρία spa, μέσα από τη χρήση των εμβληματικών Dry Body Oils της Aenaon° που προσφέρουν ενυδάτωση και λάμψη στο σώμα αλλά και ένα νοητό ταξίδι χαλάρωσης στις αισθήσεις σας.

Crystal Reflection Dry Body Oil: Ξηρό Λάδι Σώματος που θρέφει και χαρίζει φυσικήλάμψη.

 Ένα «κρυστάλλινο» ελιξίριο για την επιδερμίδα που περιποιείται το δέρμα, κάνοντάς το να δείχνει λαμπερό εκ των έσω. Η σύνθεσή του απορροφάται άμεσα.  Χάρη στα almond και jojoba oil  αλλά και τη βιταμίνη Ε που περιέχει, θρέφει σε βάθος, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Πρόκειται για ένα απαλό χάδι με αισθησιακό άρωμα πούδρας και top notes orris και bitter orange. Χωρίς parabens, silicone και mineral oil Lanolin είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. 

Golden Reflection Mirage dʼor: Πολυτελές και ανάλαφρο  

Ένα άγγιγμα «χρυσού» για λαμπερή επιδερμίδα, απαλή σαν μετάξι. Ενυδατώνει το δέρμα, το αγκαλιάζει με ένα αισθησιακό άρωμα πούδρας, με εκλεπτυσμένες πινελιές orris και bitter orange ενώ προσφέρει άμεση, και με μεγάλη διάρκεια, λάμψη στο σώμα. Η μοναδική του σύνθεση από φυσικά έλαια και bronze pearling χρωματικούς τόνους, δημιουργεί ένα ενυδατικό πέπλο που χαρίζει απαλότητα, λάμψη και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα.

 

Read More

And More