Ένα πρωινό στη ζωή μιας beauty editor! Η μέρα της ξεκινά με τον πιο απολαυστικό τρόπο

Beauty editors ή αλλιώς δημοσιογράφοι ομορφιάς ή αλλιώς ένα από τα πιο ζηλευτά επαγγέλματα στον κόσμο! Η beauty editors έχουν στην διάθεσή τους μια ντουλάπα με καλλυντικά (κυριολεκτικά!), έχουν πρόσβαση σε όλα τα καλλυντικά αλλά ξεχωρίζουν πάντα πολύ συγκεκριμένα προϊόντα τα οποία τελικά βάζουν στην καθημερινή ρουτίνα τους. Γιατί εκείνες ξέρουν! 

Αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε (και να παρακολουθήσουμε!) την δική μας beauty editor και να δούμε πώς επιλέγει η ίδια να ξεκινήσει την έντονη μέρα της πριν φτάσει στο γραφείο. “Το πιο σημαντικό για μένα είναι να ξεκινήσω τη μέρα μου με ένα κρύο ντους που θα με τονώσει και θα φροντίσει και την επιδερμίδα μου αναλόγως!”, μας είπε και συνέχισε: “Η επιλογή του σωστού αφρόλουτρου, όμως, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο! Κάνω καθημερινά ένα- δύο ντους και δεν θέλω κάτι που θα αφυδατώσει την επιδερμίδα μου αλλά κάτι που θα της προσφέρει extra ενυδάτωση!”. 

Αυτό ακριβώς, λοιπόν, κάνουν τα Αφρόλουτρα Dove με τη νέα σύνθεσή τους η οποία περιέχει Ceramides ή αλλιώς κεραμίδια! Τι είναι το συγκεκριμένο συστατικό; Πάτησε play παρακάτω, δες την πρωινή ρουτίνα της beauty editor μας και θα τα μάθεις όλα!

Read More

And More