Ενυδατική κρέμα με χρώμα: Το προϊόν που πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σου

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας όλα τα προϊόντα μακιγιάζ έμειναν στην άκρη ενώ αμέσως μόλις βγήκες από το σπίτι το σημείο που τόνιζες ήταν τα μάτια μιας και ήταν τα μοναδικά που δεν κάλυπτε η μάσκα προστασίας. Το φον ντε τεν, η πούδρα και τα highlighters δεν ήταν απαραίτητα και κάπως έτσι ανακάλυψες την ενυδατική κρέμα με χρώμα. Μια φόρμουλα με δύο ιδιότητες. Κατάλληλο και για εσένα που αγαπάς το no makeup make up look. Χαρίζει στο δέρμα την απαραίτητη υγρασία, προσφέρει απαλή κάλυψη και μια διακριτική λάμψη.

Η ενυδατική κρέμα με χρώμα είναι τέλεια ακόμη κι αν έχεις λιπαρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα μιας και η σύνθεση της είναι ανάλαφρη και δεν φράζει τους πόρους.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ
Ποια είναι η διαφορά της ενυδατικής κρέμας και του φον ντε τεν
Όλα έχουν να κάνουν με την κάλυψη. Ακόμη και οι πλούσιες φόρμουλες της ενυδατικής με χρώμα δεν ισοδυναμούν με τις αντίστοιχες του φον ντε τεν. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα προϊόν μεσαίας κάλυψης με πλούσια ενυδατική δράση. Αυτό σημαίνει πως αν θέλεις να εξαφανίσεις σημάδια ακμής ή έντονες δισχρωμίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις φον ντε τεν ή κονσίλερ. Η ενυδατική κρέμα είναι κατάλληλη αν καθημερινά θέλεις φυσική λάμψη, απαλότητα και ένα φυσικό φινίρισμα.

Τρόπος Χρήσης
Την απλώνεις μετά τον καθαρισμό και την εφαρμογή του ορού ενυδάτωσης. Αν το δέρμα σου είναι ξηρό μπορείς, προηγουμένως, να ενυδατώσεις το δέρμα σου με την κρέμα που χρησιμοποιείς καθημερινά. Αν θέλεις έξτρα κάλυψη άπλωσε ελάχιστη ποσότητα πούδρας με ένα μεγάλο πινέλο.  

Ποια είναι η σωστή σειρά εφαρμογής αν χρησιμοποιείς primer
Το primer σε όλες τις περιπτώσεις προηγείται. Τόσο αν χρησιμοποιείς ενυδατική με χρώμα όσο και φον ντε τεν.

Πως απομακρύνεις την κρέμα με χρώμα
Επειδή έχει στη σύνθεση της χρωστικές την αντιμετωπίζεις ακριβώς όπως και το φον ντε τεν. Οι ειδικοί λένε πως όλα τα προϊόντα ντεμακιγιάζ είναι κατάλληλα.

Και τώρα που έμαθες όλες τις λεπτομέρειες δες τις 10 καλύτερες ώστε να επιλέξεις εκείνη που σου ταιριάζει.

Δροσερή Όψη

 

Chanel Le Beiges Sheer Healthy Glow: Μια ιδιαίτερα απαλή φόρμουλα που θα εφαρμόσεις σε όλο το πρόσωπο με τα δάχτυλα. Αφήνει μια απαλή λάμψη που θα λατρέψεις ειδικά αν έχει ξηρό δέρμα.

Για όλους τους τύπους δέρματος

 

Laura Mercier Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector Broad Spectrum SPF 30: Χάρη στις βιταμίνες C και E που περιέχει στη σύνθεση της, θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος χωρίς να δημιουργεί ανεπιθύμητες γυαλάδες. Παράλληλα περιέχει υψηλό δείκτη προστασίας.

Έξτρα Ενυδάτωση

Lancome Skin Feels Good Hydrating Skin Tint Healthy Glow SPF 23: Χαρίζει πλούσια ενυδάτωση που κρατά για ώρες, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία αλλά και κάλυψη χωρίς cakey εφέ.

Multitasking

Maybelline Dream Fresh BB Cream 8 in 1 Skin Perfector: Ένα προϊόν με 8 διαφορετικές ιδιότητες. Προσφέρει ενυδάτωση, κάλυψη, λάμψη, απαλότητα, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, μειώνει της δισχρωμίες και τις γυαλάδες ενλω αφήνει βελούδινο φινίρισμα.

Όλα σε ένα

YSL Touche Eclat All In One Glow: Ένα εμβληματικό προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιείς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. BB και CC Cream μαζί που σημαίνει πως καλύπτει τυχόν ατέλειες και ταυτόχρονα χαρίζει έξτρα ενυδάτωση. Μπορείς να την φορέσεις μόνη της ή να την αναμείξεις με το φον ντε τεν σου.

Για κηλίδες και πανάδες

 

Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 30: Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα  υπερμελάγχρωσης αυτό το προϊόν θα σε σώσει. Προσφέρει υψηλή κάλυψη τόσο σε κηλίδες όσο και πανάδες. Μπορείς να το εφαρμόσεις σε  ολόκληρο το πρόσωπο αλλά και τοπικά.

Για πολύ λιπαρές επιδερμίδες

 

MAC Lightful C+ Coral Grass Tinted Cream SPF 30: Περιέχει βιταμίνη C που ενισχύει τη λάμψη του δέρματος ενώ έχει εξαιρετικά απαλή υφή που δεν κλείνει τους πόρους. Παράλληλα εξαφανίζει τις γυαλάδες και αφήνει ένα φυσικό φινίρισμα.

Για έξτρα λάμψη

 

L’ Oreal Paris True Match Lumi Glotion & Make Up Highligter: Αν αγαπάς τις λάμψεις το συγκεκριμένο προϊόν θα γίνει η νέα σου εμμονή. Πρόκειται για μια super ανάλαφρη φόρμουλα που θρέφει το δέρμα χάρη στη γλυκερίνη και το shea butter που περιέχει ενώ προσφέρει λάμψη με εφέ highlighter. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο του αλλά και να το αναμείξεις με το φον ντε τεν ανάλογα με την κάλυψη που επιθυμείς.

Για  ώριμες επιδερμίδες

 

Smashbox Halo Healthy Glow Tinted Moisturizer Broad Spectrum SPF 25: Με εκχύλισμα τριαντάφυλλου, υαλουρονικό οξύ, νιασιναμίδη, πεπτίδια και goji berries στη σύνθεση της, αυτή η ενυδατική κρέμα με χρώμα προσφέρει τέλεια εντυδάτωση που διαρκεί όλη την ημέρα. Καλύπτει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και προσφέρει υψηλή προστασία από τον ήλιο.  

Κουρασμένη Όψη

 

Origins GinZing SPF 40 Energy Boosting Tinted Moisturizer: Εξαφανίζει τα σημάδια κούρασης με τη βοήθεια της καφεΐνης που περιέχει.

 

Read More

And More