Ενυδατικό λάδι σώματος: Το προϊόν που αναδεικνύει το μαύρισμα χαρίζοντας λάμψη, ενυδάτωση και θρέψη

Η ενυδάτωση σώματος είναι το βασικό σου μέλημα ειδικά το καλοκαίρι. Ήλιος, θάλασσα και το νερό της πισίνας αφυδατώνουν το δέρμα κι εσύ αμέσως μετά το ντους πρέπει να του προσφέρεις την απαραίτητη υγρασία και λάμψη. Ταυτόχρονα όμως θέλεις να έχει απαλό άρωμα και φυσική λάμψη που αναδεικνύει το μαύρισμα. Κι αν θέλεις να τα πετύχεις με ένα μόνο προϊόν σου έχω την τέλεια πρόταση: Το ενυδατικό λάδι. 

Το έχεις συνδέσει με το καλοκαίρι και τις διακοπές αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις πως μπορείς να το χρησιμοποιείς καθημερινά ειδικά αν ταλαιπωρείσαι από ξηρότητα. 

Κι αν είσαι έτοιμη να αποκτήσεις το νέο σου λάδι δες στη συνέχεια τα ωραιότερα. 

Nuxe Huile Prodigieuse Florale: Λάδι για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά που θρέφει, αναδομεί, χαρίζει πλούσια ενυδάτωση χάρη στα επτά φυτικά έλαια που περιέχει. Αφήνει στο δέρμα  λουλουδένιο άρωμα από πικάντικο grapefruit, μανόλια και musk.

Korres Ενυδατικό Serum Oil Σώματος Guava Mango: Προσφέρει πλούσια και άμεση ενυδάτωση με τη δύναμη πέντε θρεπτικών ελαίων αλλά και τροπικό άρωμα guava με γλυκιά αίσθηση από φρέσκο μάνγκο. 

Hei Poa Reine des Marguieses: Απαλό έλαιο που προσφέρει λάμψη και απαλότητα. Με αιθέριο έλαιο Ylang-Ylang και την εκχύλιση των λουλουδιών Tiare σε λάδι καρύδας, άνθη πορτοκαλίας, ηλιοτρόπιο, βανίλια και καρύδα.

Youth Lab Shimmering Dry Oil:  Ξηρό λάδι με ιριδισμούς κατάλληλο για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά.  Ενυδατώνει, θρέφει και προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες  ενώ ενισχύει την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Αφήνει στο δέρμα υπέροχο, πουδρένιο άρωμα.

Messinian Spa Shimmering Dry Oil: Με ελαιόλαδο Καλαμάτας, βασιλικό πολτό, έλαιο βερίκοκου, αμυγδαλέλαιο, έλαιο αργκάν και shimmer στη σύνθεση του που θρέφουν, ενυδατώνουν, απαλύνουν και χαρίζουν μοναδική λάμψη στο δέρμα.

Τρόπος εφαρμογής 

Αμέσως μετά το ντους, ταμπονάρεις απαλά το δέρμα και απλώνεις το λάδι με κυκλικές κινήσεις. Περιμένεις λίγα λεπτά να απορροφηθεί πριν ντυθείς. 

Αν το λάδι περιέχει shimmer μπορείς να το εφαρμόσεις στα πόδια και το ντεκολτέ ενώ αν είναι κατάλληλο για το πρόσωπο απλώνεις μικρή ποσότητα στα ζυγωματικά. 

 

 

Read More

And More