Hydra Fusion! Η no 1 θεραπεία στα medical spa της Αμερικής έρχεται στην Ελλάδα!

Δερμοαπόξεση ή microdermabression: θεραπεία μηχανικής απολέπισης που ανανεώνει την επιδερμίδα μας.
Κόστος: €100-150.
Μεσοθεραπεία: θεραπεία με κοκτέιλ βιταμινών και υαλουρονικό οξύ που δίνει λάμψη στο πρόσωπο.
Κόστος: €100-150

Στις δύο παραπάνω θεραπείες έρχεται να προστεθεί μια ολοκαίνουρια άφιξη στην Ελλάδα! Λέγεται Hydra Fusion, συνδυάζει τα δύο παραπάνω αποτελέσματα (βλ. απολέπιση και λάμψη) και το κόστος της ανέρχεται στα €80! Μάλιστα, πρόκειται για την no1 θεραπεία στα Medical Spa της Αμερικής. Θέλεις περισσότερες λεπτομέρειες; Η δερματολόγος- αισθητική ιατρός Μάργκυ Καπελάρη απάντησε σε όλες τις απορίες μας!

Τι είναι η θεραπεία Hydra Fusion;
“Είναι ένα νέο μηχάνημα το οποίο κάνει ταυτόχρονα και μικροδερμοαπόξεση (microdermabression) και μεσοθεραπεία. Είναι δύο θεραπείες σε μία! Μάλιστα, είναι η νούμερο ένα θεραπεία σε όλα τα medical spa στην Αμερική. Στην Ελλάδα τώρα έρχεται και το περιμένω τέλος Φεβρουαρίου”.

Τι πετυχαίνουμε με την συγκεκριμένη θεραπεία;

“Πιο γρήγορα αποτελέσματα και μεγαλύτερη οικονομία. Αυτό έχει μικροδερμοαπόξεση με διαμάντια τα οποία ανανεώνουν την επιδερμίδα και ξεμπλοκάρουν τους πόρους και ταυτόχρονα με το μηχάνημα κάνουμε και έγχυση. Βάζει, δηλαδή, το μηχάνημα ουσίες θρεπτικές για το δέρμα όπως είναι το υαλουρονικό ή λευκαντικές ουσίες για πανάδες ή θεραπευτικές ουσίες για την ακμή και τα στίγματα ή ουσίες για ανάπλαση στο δέρμα”.
Μόνο στο πρόσωπο μπορούμε να το κάνουμε;
“Αυτό μπορούμε να το κάνουμε εκτός από το πρόσωπο και στα χέρια, το λαιμό, στο ντεκολτέ, στα μάτια και στο σώμα”.
Πόσο κοστίζει;
“Κοστίζει από 80 ευρώ η συνεδρία. Ένας μέσος όρος συνεδριών ανάλογα με το πρόβλημα είναι περίπου μία συνεδρία τον μήνα και έτσι ώστε συνολικά να έχεις συμπληρώσει τέσσερις συνεδρίες. Σκέψου: η μεσοθεραπεία κόστιζε 150 ευρώ και μόνο του το dermabression 80 ευρώ, τώρα έχουμε δύο θεραπείες σε μια και στην τιμή του ενός”.
Σε ποιους τύπους επιδερμίδας απευθύνεται;
“Το καλό είναι ότι την συγκεκριμένη θεραπεία μπορούν να την κάνουν και ευαίσθητα δέρματα. Και αυτό γιατί υπάρχει ποικιλία από διαμάντια και έτσι μπορούμε να βάλουμε τα πιο απαλά ή τα πιο σκληρά ή τα πιο πυκνά”.
Μόνο χειμώνα μπορώ να το κάνω;
“Δεν υπάρχει πρόβλημα να το κάνουμε σε εποχή με ηλιοφάνεια”.
Ποια δέρματα δεν μπορούν να το κάνουν;
“Τα μόνα δέρματα στα οποία δεν κάνουμε το Hydra Fusion είναι αυτά τα οποία μπορεί να έχουν ψωρίαση, δέρματα που είναι σε έξαρση της δερματίτιδας (δηλαδή έχουν μια αλλεργία που εκείνη την εποχή είναι φουντωμένη στο πρόσωπο) και δέρματα τα οποία έχουν βγάλει έρπη (εκείνη την στιγμή που έχεις τον έρπη δεν μπορείς να το κάνεις, αλλά μετά ναι)”.
Τι συμβαίνει με τις εγκυμονούσες; Μπορούν και αυτές;
“Μπορούν εφόσον το επιτρέψει ο γυναικολόγος γιατί αυτές οι θρεπτικές ουσίες δεν έχουν συστηματική απορρόφηση οπότε μπορεί να γίνει και στην εγκυμοσύνη”.

Της Αγγελικής Χριστοπούλου

Read More

And More