Η Barbie έχει την δική της μάσκα ομορφιάς που μπορείς να κάνεις κι εσύ!

Αν το σκεφτείς, υπάρχει ένα beauty icon που είναι κοινό για όλες μας: η Barbie! Πράγματι, από πολύ μικρή ηλικία παίζαμε με την Barbie, της αλλάζαμε ρούχα και ακόμη και σήμερα που έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε, η Barbie παραμένει η… beauty influencer της καρδιάς μας και ναι, θέλουμε να έχουμε ότι έχει και εκείνη!

Το νέο, λοιπόν, είναι πως η Barbie απέκτησε τη δική της μάσκα ομορφιάς και παρακάτω έχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι: μόλις δημιουργήθηκε η Barbie™ x GLAMGLOW® Collection η οποία αποτελεί έναν ύμνο στην αυτοπεποίθηση μέσω της περιποίησης του προσώπου και βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει ονειρική λάμψη.

Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή αποτελείται από δύο προϊόντα: τη Limited Edition μάσκα GLAMGLOW® Charcoal Clearing Treatment Mask για ασύγκριτη λάμψη και τo GLOWSTARTER™ Mega Illuminating Moisturizer.

Η SUPERMUD® βοηθά αποτελεσματικά, είτε πρόκειται για λιπαρό t-zone ή ενοχλητικούς πόρους, ένα προϊόν ιδανικό για όσους έχουν λιπαρή επιδερμίδα που έχει ανάγκη από φροντίδα και λάμψη.

Ο ενεργός άνθρακας της SUPERMUD® απομακρύνει τα μαύρα στίγματα, τη λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα, ενώ στοχεύει κατά των ατελειών και προσφέρει ένα ακαταμάχητο ματ αποτέλεσμα και λεία επιδερμίδα.

 


Ως δεύτερο sterp, η GLAMGLOW’s GLOWSTARTER™ Mega Illuminating Moisturizer – σε ειδική Barbie™ GLOW GETTER απόχρωση – ενυδατώνει την επιδερμίδα προσφέροντας ασύγκριτη Hollywood λάμψη και προετοιμάζοντας για το μακιγιάζ.

 

Και τα δύο προϊόντα θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών όπως Sephora και Attica.

 

Read More

And More