Site icon TLIFE

Η Barbie έχει την δική της μάσκα ομορφιάς που μπορείς να κάνεις κι εσύ!

Αν το σκεφτείς, υπάρχει ένα beauty icon που είναι κοινό για όλες μας: η Barbie! Πράγματι, από πολύ μικρή ηλικία παίζαμε με την Barbie, της αλλάζαμε ρούχα και ακόμη και σήμερα που έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε, η Barbie παραμένει η… beauty influencer της καρδιάς μας και ναι, θέλουμε να έχουμε ότι έχει και εκείνη!

Το νέο, λοιπόν, είναι πως η Barbie απέκτησε τη δική της μάσκα ομορφιάς και παρακάτω έχουμε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι: μόλις δημιουργήθηκε η Barbie™ x GLAMGLOW® Collection η οποία αποτελεί έναν ύμνο στην αυτοπεποίθηση μέσω της περιποίησης του προσώπου και βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει ονειρική λάμψη.

Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή αποτελείται από δύο προϊόντα: τη Limited Edition μάσκα GLAMGLOW® Charcoal Clearing Treatment Mask για ασύγκριτη λάμψη και τo GLOWSTARTER™ Mega Illuminating Moisturizer.

Η SUPERMUD® βοηθά αποτελεσματικά, είτε πρόκειται για λιπαρό t-zone ή ενοχλητικούς πόρους, ένα προϊόν ιδανικό για όσους έχουν λιπαρή επιδερμίδα που έχει ανάγκη από φροντίδα και λάμψη.

Ο ενεργός άνθρακας της SUPERMUD® απομακρύνει τα μαύρα στίγματα, τη λιπαρότητα και τα νεκρά κύτταρα, ενώ στοχεύει κατά των ατελειών και προσφέρει ένα ακαταμάχητο ματ αποτέλεσμα και λεία επιδερμίδα.

 


Ως δεύτερο sterp, η GLAMGLOW’s GLOWSTARTER™ Mega Illuminating Moisturizer – σε ειδική Barbie™ GLOW GETTER απόχρωση – ενυδατώνει την επιδερμίδα προσφέροντας ασύγκριτη Hollywood λάμψη και προετοιμάζοντας για το μακιγιάζ.

 

Και τα δύο προϊόντα θα τα βρεις σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών όπως Sephora και Attica.

 

© 2024 tlife.gr