Η Miley Cyrus γίνεται η προσωπική σου beauty advisor και πρέπει να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες

Όλο και περισσότερες celebrities τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούνται στην beauty βιομηχανία δημιουργώντας τις δικές τους σειρές περιποίησης ή μακιγιάζ. Και η αλήθεια είναι πως έχουν μεγάλη επιτυχία. Οι ίδιες άλλωστε φροντίζουν την επιδερμίδα τους σχολαστικά, ακολουθούν τις τάσεις αλλά και τις συμβουλές των facialists. Παράλληλα μέσα από τον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτουν τα προϊόντα που υπάρχουν στο μπάνιο τους αλλά και το νεσεσέρ τους. Υπάρχουν κι εκείνες βέβαια που έχουν το δικό τους κανάλι στο You Tube με εκατομμύρια ακόλουθους όπως για παράδειγμα η Rosie Huntington-Whiteley.

@mileycyrus

Μετά την Victoria Beckham, τη Jennifer Lopez, τη Lady Gaga και Selena Gomez έρχεται η Miley Cyrus με ένα beauty ρόλο που θα σε αφήσει άφωνη. Δεν λανσάρει δική της σειρά αλλά έχει πλέον τον τίτλο της Creativer advisor στην πλατφόρμα Hims & Hers που προσφέρει στους συνδρομητές προϊόντα περιποίησης αποκλειστικά για τις ανάγκες του καθενός. 

@mileycyrus

“Παλιότερα αντιμετώπιζα προβλήματα με την επιδερμίδα μου και έμαθα πως η καθημερινή ρουτίνα πρέπει να είναι εξατομικευμένη. Η Hims & Hers κάνει αυτό ακριβώς χάρη στις συμβουλές που δίνει αλλά και τα προϊόντα που δημιουργεί τα οποία είναι κατάλληλα για τις ανάγκες κάθε συνδρομητή της. Ελπίζω με τη νέα μου ιδιότητα να καταφέρω να βοηθήσω τους θαυμαστές μου ώστε να αποκτήσουν μια ρουτίνα περιποίησης εύκολη και ξεχωριστή” δήλωσε η Cyrus. 

Read More

And More