Η νέα σειρά με αλόη και υαλουρονικό οξύ που θα αλλάξει την καθημερινή σου ρουτίνα

Χάρη στη σειρά περιποίησης προσώπου Hyaluronic Aloe από τη Garnier η καθημερινή φροντίδα της επιδερμίδας μετατρέπεται σε μοναδική εμπειρία καθαρισμού και εντατικής ενυδάτωσης, με τη δύναμη της Βιολογικής Αλόης και του Υαλουρονικού Οξέος Φυσικής Προέλευσης.

H σειρά περιέχει σαν βασικά συστατικά της δύο από τα πιο αγαπημένα συστατικά φυσικής προέλευσης, τη βιολογική αλόη και το υαλουρονικό οξύ. H Βιολογική Αλόη ενυδατώνει εντατικά και ανακουφίζει την επιδερμίδα ενώ το υαλουρονικό οξύ κλειδώνει» την υγρασία επαναφέροντας την ελαστικότητα ενώ έχει τη δυνατότητα να δεσμεύει 1000 φορές το βάρος του σε νερό.

Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά που αποτελείται από:

Hyaluronic Aloe Jelly: Ενυδατική κρέμα με εξαιρετικά απολαυστική υφή gel που  αποτελεί το νέο must have προϊόν ενυδάτωσης, προσφέροντας 48ωρη ενυδάτωση, καταπραΰνοντας και επαναφέροντας την ελαστικότητα στην επιδερμίδα.

Hyaluronic Aloe Cream: Εξαιρετικά αποτελεσματική ενυδατική κρέμα που χαρίζει στην επιδερμίδα 48ωρη ενυδάτωση, εντατική θρέψη και άνεση. Χάρη στη λεπτόρρευστη υφή εφαρμόζεται εύκολα στην επιδερμίδα και απορροφάται ταχύτατα.

Hyaluronic Aloe Tissue Mask: Υφασμάτινη μάσκα ενυδάτωσης που προσφέρει έκρηξη ενυδάτωσης μέσα σε 15 λεπτά.

Hyaluronic Aloe Gel: Καθαρίζει σε βάθος ενώ δρα ενάντια στη λιπαρότητα και τη ρύπανση κάνοντας τους πόρους λιγότερο ορατούς. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμα και τους πιο ευαίσθητους.

Hyaluronic Aloe Micellaire: Νερό καθαρισμού με αποτελεσματική δράση ενάντια στη λιπαρότητα και τους ρύπους.

 

 Hyaluronic Aloe Αφρός Καθαρισμού: Η επαναστατική του σύνθεση, εμπλουτισμένη με Serum Υαλουρονικού Οξέος και Αλόη και η τεχνολογία microbubbles προσφέρουν 50% μεγαλύτερη πυκνότητα απομακρύνοντας σκόνη και εντατική ενυδάτωση.

 

Read More

And More