Η νέα σειρά περιποίησης που αντιμετωπίζει δραστικά τα σημάδια της ορμονικής γήρανσης

Εμμηνόπαυση: Επιτέλους μπορούμε να προφέρουμε τη λέξη χωρίς περιστροφές και αίσθημα ντροπής. Χρειάστηκε να περάσουν δεκαετίες, αλλά τελικά καταφέραμε να μιλήσουμε ανοιχτά για τη δυσκολότερη, ίσως, περίοδο κάθε γυναίκας. Για τα σημάδια που αφήνει στην ψυχή και στο δέρμα. Και όσον αφορά στο δεύτερο, υπάρχει τρόπος να τα αντιμετωπίσεις, αρκεί να μάθεις τα πάντα για τη νέα σειρά Nutri Calcium της biotèn.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η διάρκεια της εμμηνόπαυσης δεν είναι συγκεκριμένη, αλλά διαφοροποιείται από γυναίκα σε γυναίκα. Τα συμπτώματα, όμως, καθώς και οι αλλαγές που βλέπεις ημέρα με την ημέρα στο καθρέφτη σου έχουν κοινούς παρανομαστές. Η ξηρότητα είναι ένας από αυτούς, όπως επίσης η χαλάρωση και η θαμπάδα. Εσύ δεν παραιτείσαι, είσαι μάχιμη και τα όπλα σου βρίσκονται στο μπάνιο σου.

Πρόκειται για τρεις νέες φόρμουλες που θα γίνουν ο μεγαλύτερος σύμμαχός σου ενάντια στα σημάδια ορμονικής γήρανσης, τα οποία μπορείς να μειώσεις αισθητά, αρκεί να παραμείνεις πιστή στην καθημερινή σου ρουτίνα. Κάθε φορά που απλώνεις την ενυδατική κρέμα ή το serum, πρωί και βράδυ, χαμογελάς πονηρά και κλείνεις το μάτι στον χρόνο που περνά.

Ετοιμάσου, λοιπόν, και δες στη συνέχεια όλες τις λεπτομέρειες για την ενυδατική κρέμα ημέρας και νύχτας αλλά και για τον ορό ενδυνάµωσης και σύσφιξης Nutri Calcium της biotèn. 

Nutri Calcium Κρέμα Ημέρας με SPF 15: Αμέσως μετά τον καθαρισμό έρχεται η σειρά της πλούσιας ενυδάτωσης και προστασίας. Η συγκεκριμένη σύνθεση είναι σχεδιασμένη για γυναίκες που βρίσκονται στην εµµηνόπαυση ή στη µετά εµµηνόπαυση. Το ασβέστιο που περιέχει στη σύνθεσή της ενισχύει τη λειτουργία του επιδερµικού φραγµού, ο οποίος αποδυναμώνεται λόγω των ορμονικών αλλαγών. Παράλληλα, η λαμπερή όψη κάνει και πάλι την εμφάνισή της, χάρη στη Βιταµίνη Β5, ενώ το FemiGen+, ένα ισχυρό ενεργό εκχύλισµα φυσικής προέλευσης, μειώνει τις ρυτίδες, τη χαλάρωση και κάνει κάτι ακόμη: επαναπροσδιορίζει το περίγραµµα του προσώπου, που σημαίνει ότι κάθε φορά που θα κοιτάς πλάγια στον καθρέφτη, το είδωλό σου θα είναι ανανεωμένο και το δέρμα σου πιο σφριγηλό.  

Nutri Calcium Κρέμα Νύχτας: Ενώ εσύ κοιμάσαι, η επιδερμίδα σου προσπαθεί να επανέλθει από τη φθορά που προκαλούν οι περιβαλλοντικοί παράγοντες και ο χρόνος. Κατά την περίοδο της εμμηνόπαυσης ή της μετά εμμηνόπαυσης έχει ένα ακόμη εμπόδιο να προσπεράσει κι εσύ με τη σειρά σου πρέπει να βοηθήσεις και ο μόνος τρόπος είναι η σωστή φροντίδα λίγο πριν πέσεις για ύπνο. Το ασβέστιο, η βιταμίνη Β5 και το ισχυρό FemiGen+ της κρέμας νύχτας μειώνουν 100% την ξηρότητα, βελτιώνουν τη χαλάρωση και λειαίνουν ακόμη και τις πιο βαθιές ρυτίδες.  

Nutri Calcium Oρός Eνδυνάµωσης & Σύσφιξης: Τα σημάδια της ορμονικής γήρανσης μειώνονται, αρκεί να συνδυάσεις την ενυδατική σου κρέμα με τον ορό. Η χαλάρωση αποτελεί παρελθόν και το δέρμα αποκτά και πάλι τη δύναμη που είχε πριν την εμμηνόπαυση. Με 95% συστατικά φυτικής προέλευσης στη σύνθεσή του, χαρίζει λάμψη ενυδατώνοντας σε βάθος. Απλώνεις 3-4 σταγόνες με κυκλικές κινήσεις σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ πριν από την κρέμα νύχτας. 

Bioten Nutricalcium: “Προϊόν της Χρονιάς 2023” στην κατηγορία κρέμες προσώπου.