Η νέα σου αντηλιακή κρέμα προσώπου κρύβει τη δύναμη της βιταμίνης C

Η βιταμίνη C έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά ενεργά συστατικά στη σύγχρονη φροντίδα της επιδερμίδας  και έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητά της σε πολυάριθμες κλινικές μελέτες: Δρα ως αντιοξειδωτικό και διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και τη σύνθεση ελαστικών ινών στους ιστούς, μειώνει τις μετατοπίσεις των χρωστικών ουσιών και φωτίζει την επιδερμίδα. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για όλη τη διάρκεια του χρόνου ως μέρος της καθημερινής φροντίδας και δεν περιορίζεται μόνο στους μήνες με πιο έντονες τις ακτίνες του ήλιου. Εφαρμόζεται τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιαίτερα το βράδυ, προστατεύει από τις οξειδωτικές φθορές ενισχύει την αναγέννηση της επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο και έτσι προλαμβάνει αποτελεσματικά την ορατή γήρανση.

Και σε αυτό το σημείο θέλω να σου συστήσω την νέα αντηλιακή κρέμα Anew Vitamin C Daily Defence Moisturiser της Avon. Πρόκειται για μια ενυδατική κρέμα και ταυτόχρονα μια σταθερή μορφή βιταμίνης C που περιποιείται την επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Η σύνθεση που απορροφάται γρήγορα με ενσωματωμένο δείκτη αντηλιακής προστασίας 50 προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στην αντιοξειδωτική βιταμίνη C. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται για 24 ώρες και παραμένει συνεχώς ματ. Κάτι που επίσης καθιστά την Anew Vitamin C Daily Defence Moisturiser ως το τέλειο primer για το μακιγιάζ. Δερματολογικά ελεγμένο, κάνει αμέσως την επιδερμίδα να δείχνει πιο λαμπερή και, με συχνή χρήση, απαλύνει την όψη των σημαδιών  και των κηλίδων λόγω της ηλικίας.

Read More

And More