Ιcoone ενδοδερμία! Ό,τι πιο νέο για την εξόντωση της κυτταρίτιδας!

“Μην ανησυχείς για την κυτταρίτιδα! Φέτος τα μακριά φορέματα είναι ό,τι πιο hot” με ενημέρωσε λίγο καιρό πριν η fashion editor μας, Σοφία, την στιγμή που ξεφουσούσα από απελπισία (το προηγούμενο βράδυ είχα δοκιμάσει το αγαπημένο μου hot pant οπότε και ήρθα αντιμέτωπη με τον εφιάλτη της όψης φλοιού πορτοκαλιού). Όμως, το beauty ένστικτό μου δεν με άφησε να επαναπαυτώ και… κάπως έτσι ξεκίνησε η έρευνα για τις νέες μεθόδους που έρχονται για να μας χαρίσουν τέλειο σώμα. Μια από τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας που στοχεύει στο να μειώσει την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος αλλά και την χαλάρωση (τέλεια, είμαι 2 στα 3!) είναι η μέθοδος της Icoone Ενδοδερμίας. Η Μαρίνα και η Αγγελική Χούντα, αισθητικοί και ιδιοκτήτριες του Skin Care Methods μου τα είπαν όλα. Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Στα έχουμε όλα συγκεντρωμένα!

Πώς ακριβώς λειτουργεί η ενδοδερμία;
Με την ενδοδερμία επιτυγχάνουμε κινητοποίηση του υποδορίου ιστού, βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, διαδερμική οξυγόνωση και μείωση της κατακράτησης των υγρών. Οι ιστοί μεταμορφώνονται, το υπόδερμα και το δέρμα αποκτούν ελαστικότητα αφού μέσα από τη διαδικασία, παράγεται επιπλέον κολλαγόνο και ελαστίνη. Έτσι, εκτός από την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας έχουμε μείωση πόντων στις προβληματικές περιοχές και σύσφιξη του ιστού της επιδερμίδας.

Μέσα σε πόσο διάστημα βλέπω αποτέλεσμα κατά τις κυτταρίτιδας; Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;
Από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες τα αποτελέσματα αρχίζουν να είναι ορατά. Ο αριθμός των συνεδριών εξατομικεύεται ανάλογα με το πρόβλημα. Συνήθως 10 συνεδρίες είναι ένας ικανοποιητικός αριθμός.

Ποια είναι τα βήματα της θεραπείας;
Η διαδικασία που ακολουθείται είναι απλή για τον θεραπευόμενο. Φοράει ένα ειδικό (ατομικό για τον καθένα) κορμάκι και οι υπόλοιπες ενέργειες γίνονται από τους θεραπευτές.

Για να δω αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά στο τοπικό πάχος, πρέπει να το συνδυάσω και με την κατάλληλη διατροφή;
Η κατάλληλη διατροφή είναι πάντα απαραίτητη προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού και βοηθάει στο να δούμε καλύτερα αποτελέσματα σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Για την σύσφιξη, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος ακολουθούμε άλλη θεραπεία κάθε φορά;
Με το συγκεκριμένο μηχάνημα έχουμε να επιλέξουμε μέσα από 20 προγράμματα και να διορθώσουμε το οποιοδήποτε πρόβλημα αφορά σε κυτταρίτιδα, σύσφιξη και τοπικό πάχος. Στις δύο πρώτες συνεδρίες γίνεται πάντα λεμφικό μασάζ για να φύγουν οι τοξίνες και εν συνεχεία επιλέγουμε το πρόγραμμα που θέλουμε ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετώπιζουμε. Φυσικά, μπορούμε να κάνουμε και συνδυαστικά προγράμματα αν για παράδειγμα μια κυρία αντιμετωπίζει τοπικό πάχος στην κοιλιά, κυτταρίτιδα στους μηρούς και χαλάρωση στα μπράτσα.

Ποια είναι τα dont’s όταν κάνει κάποιος ενδοδερμία;
Δεν έχουμε περιορισμούς.

Για πόσο διάστημα διαρκούν τα αποτελέσματα; Χρειάζονται επαναληπτικές συνεδρίες;
Ένας υγιεινός τρόπος ζωής και διατροφής βοηθούν στη διατήρηση του αποτελέσματος. Ενδεχομένως να χρειαστούν κάποιες συνεδρίες συντήρησης.

Αν έχουμε έντονο πρόβλημα πόσο τοις εκατό είναι το ποσοστό επιτυχίας;
Με τη συνεργασία του θεραπευόμενου η επιτυχία είναι 80% – 100%

Πρέπει να κάνουμε και γυμναστική;
Δεν είναι απαραίτητη

Πόσο καιρό μετά μπορείς να βγεις στον ήλιο;
Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα φωτοευαισθησίας άρα και κανένας περιορισμός!

Και πόσο θα μου κοστίσει;
Η συνεδρία κοστίζει €90 ωστόσο υπάρχουν κάποια ειδικά πακέτα θεραπείας με μικρότερο κόστος. Μπορείς για παράδειγμα να επιλέξεις ένα πακέτο 20 θεραπειών με €70 την συνεδρία ή ένα πακέτο με 8 θεραπείες για έναν μήνα το οποίο κοστίζει €300.

Θυμήσου:
– Το σώμα μας πρέπει να το προσέχουμε από… μέσα! Ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στηρίζεται και στην σωστή διατροφή. Δεν γίνονται θαύματα!
– Αν το budget σου δεν σου το επιτρέπει υπάρχουν πάντα άλλες εναλλακτικές. Μια καλή κρέμα με συστηματική χρήση, πολύ νερό, περπάτημα και σωστή διατροφή θα σε κάνουν να δεις επίσης αποτέλεσμα.
Τσέκαρε τη σελίδα του shopping εδώ για κρέμες που κυκλοφορούν τώρα στα καταστήματα!

Read More

And More