Κρέμα ματιών: 7 προϊόντα για να επιλέξεις εκείνο που θα σου χαρίσει το πιο φωτεινό και άψογο βλέμμα

Η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη και εύθραυστη του προσώπου. Αυτό σημαίνει ότι σχετικά νωρίς επιβάλλεται να την περιποιείσαι ώστε να αποφύγεις την πρόωρη εμφάνιση λεπτών γραμμών. Κι αν πάλι ταλαιπωρείσαι με τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες, είναι δύο λόγοι παραπάνω να υπάρχει στο μπάνιο σου η σωστή κρέμα ματιών. 

Επιλέγεις την κατάλληλη ανάλογα με τις ανάγκες σου και την εφαρμόζεις πρωί και βράδυ. Πριν αποκτήσεις όμως το νέο προϊόν δες στη συνέχεια τις αγαπημένες μου. 

Chanel Hydra Beauty Micro Creme Yeux Illuminating Hydrating Eye Cream:  Χάρη στην τεχνολογία της μικρορευστότητας και σχεδιασμένη με λευκή καμέλια αφυπνίζει και φωτίζει τα θαμπά, κουρασμένα μάτια. Πρόκειται για μια αποκλειστική τεχνολογία του brand, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που αιχμαλωτίζει και διατηρεί τη δύναμη της λευκής καμέλιας μέσα σε χιλιάδες σταγόνες, προσδίδει μοναδική εμπειρία αισθήσεων ενώ παράλληλα αιχμαλωτίζει και σφραγίζει τα μόρια νερού προσφέροντας έντονη αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωση που διαρκούν για ώρες. Παράλληλα μειώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση του οιδήματος, των μαύρων κύκλων και την εμφάνιση των λεπτών γραμμών. 

Dior Capture Totale Firming & Wrinkle-Correcting Eye Cream: Αποκωδικοποίησε τη φυσική αναγεννητική δύναμη 4 εκπληκτικών λουλουδιών αναπτύσσοντας την πατενταρισμένη τεχνολογία Bio-Cellular Technology που αποκαθιστά την ενέργεια των βλαστοκυττάρων και επανενεργοποιεί τις  ζωτικές λειτουργίες του δέρματος, εξασφαλίζοντας ολοκληρωμένη αντιγηραντική δράση.

YSL Pure Shots Eye Reboot Concentrate: Μια επαναστατική υφή με μικρο-πέρλες που διαχέουν το φως, εμπλουτισμένη με αναζωογονητικό Μαροκινό Κάκτο και 1% Καφεΐνη. Μια κρέμα σε μορφή ορού που  λιώνει αμέσως στην επιδερμίδα χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση ενώ φωτίζει απαλά το περίγραμμα των ματιών. Μέρα με τη μέρα, τα σημάδια της κούρασης όπως μαύροι κύκλοι, σακούλες και γραμμές μειώνονται αισθητά. 

bioten Κρέμα Ματιών Hydro X-Cell:  Gel κρέμα ματιών που μειώνει τους μαύρους κύκλους και σακούλες. Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, ελαφριά υφή περιέχει 5% από ένα ισχυρό, πολλαπλής δράσης ενυδατικό σύμπλοκο με 100% φυσικό Cellular Water από Σπιρουλίνα, Υαλουρονικό Οξύ και φυτικά Ceramides που προσφέρουν άμεση ενυδάτωση. Είναι ενισχυμένη με Καφεΐνη που “ανοίγει” το βλέμμα και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος γύρω από τα μάτια, ελαχιστοποιώντας τα πρηξίματα. Το ισχυρό Τετραπεπτίδιο που επίσης περιέχει στη σύνθεση της διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλοντας στη μείωση της εμφάνισης των μαύρων κύκλων. 

Erre Due Hdra Advance Erasing Eye Contour:  Κρέμα-gel με δραστικούς παράγοντες που βοηθούν στην αναζωογόνηση, τη σύσφιγξη και τη βελτίωση της όψης και της ελαστικότητας της ευαίσθητης περιοχής γύρω από τα μάτια. Χάρη στο Triple Action Moisture-Charge Complex αυξάνει την υγρασία ενώ το Fucogel προσφέρει παρατεταμένη ενυδατική δράση χαρίζοντας απαλότητα. Το σύμπλεγμα πρωτεϊνών Eye Regener μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης πρηξίματος και κάνει το βλέμμα ξεκούραστο, φωτεινό και ανανεωμένο. 

Nivea Cellular Luminous630 Θεραπεία Ματιών κατά των Κηλίδων: Μια κρέμα που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις 3 κύριες αιτίες μαύρων κύκλων. Η πατενταρισμένη σύνθεση LUMINOUS630 εξισορροπεί τις ανωμαλίες χρώσης για να φωτίσει τους μαύρους κύκλους. Η ενεργοποιητική καφεΐνη αναζωογονεί τα κουρασμένα μάτια και μειώνει τις σακούλες των ματιών ενώ το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει την επιδερμίδα και μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. 

Mario Badescu Glycolic Eye Cream: Πλούσια κρέμα που προσφέρει βαθιά θρέψη και καταπολεμα τα ορατά σημάδια γήρανσης. Το γλυκολικό οξύ που περιέχει στη σύνθεση της μειώνει τις ρυτίδες και εξουδετερώνει τις ατέλειες. Λειαίνει την περιοχή γύρω από τα μάτια και χαρίζει μοναδική λάμψη στην επιδερμίδα χάρη στις μαλακτικές ιδιότητες του βούτυρου κακάο, της βιταμίνης Ε και των εκχυλισμάτων φύλλων ελιάς και ευφορβίας. 

 

Read More

And More