Κρέμα Νύχτας: Η beauty συνήθεια που θα σε κάνει να χαμογελάς κάθε πρωί

Η νυχτερινή ρουτίνα περιποίησης είναι εξίσου σημαντική και απαραίτητη με την πρωινή. Αυτό σημαίνει πως λίγο πριν πέσεις για ύπνος επιβάλλεται να ακολουθείς ένα συγκεκριμένο τελετουργικό που θα επιτρέψει στην επιδερμίδα σου να λειτουργήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ειδικοί επιμένουν πως το δέρμα πρέπει να είναι απόλυτα καθαρό που σημαίνει πως ειδικά το βράδυ πρέπει να ακολουθήσεις τη μέθοδο του διπλού καθαρισμού. Ξεκινάς με τζελ και νερό και στη συνέχεια με το γαλάκτωμα. 

Συνεχίζεις με τον ορό και το τελευταίο βήμα της περιποίησης ανήκεις στην ενυδατική κρέμα νύχτας. Είναι το προϊόν που περιέχει σύνθεση που βοηθά στην ανάπλαση της επιδερμίδας αφού οι φυσικοί μηχανισμοί της ενεργοποιούνται ενώ εσύ κοιμάσαι. Αυτό σημαίνει πως αν επιλέξεις την κατάλληλη φόρμουλα ατέλειες και σημάδια γήρανσης μειώνονται αποτελεσματικά. 

Στη συνέχεια θα δεις τις αγαπημένες μου και θα επιλέξεις εκείνη που ταιριάζει στον τύπο και τις ανάγκες σου.  

Chanel Le Lift Creme de Nuit: Το εκχύλισμα Botanical Alfalfa, συστατικό εξίσου ισχυρό με τη ρετινόλη που περιέχει χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και αναζωογόνηση ενώ το Neuractif Night Complex καθώς και το τσάι Silver Needle μειώνουν αισθητά τα σημάδια γήρανσης χαρίζοντας σφριγηλή και νεανική όψη. 

 

Dior Capture Totale Super Potent Rich Cream:  Μια πλούσια σύνθεση που συνδυάζει τη βιοκυτταρική τεχνολογία με εκχύλισμα ελαίου παιωνίας από τη Γαλλία που χαρίζουν έντονη επανόρθωση της επιδερμίδας. Αντιμετωπίζει την ξηρότητα άμεσα και μειώνει τα σημάδια γήρανσης αναζωογονώντας την όψη. 

Korres Μαύρη Πεύκη Σύσφιγξη + Lifting Κρέμα Νύχτας: Μια πλούσια φόρμουλα η οποία στηρίζεται στην τεχνολογία 4D Bio-ShapeLift™ που χαρίζει στοχευμένη δράση σύσφιγξης, ανόρθωση περιγράμματος και lifting. Επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα στο δέρμα, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων προσφέροντας ορατά πιο σφριγηλή επιδερμίδα το επόμενο πρωί.

 

Apivita Wine Elixir Renewing Lift Night Cream: Βασισμένη στην επιστήμη της Επιγενετικής που χαρίζει νεανική όψη χάρη στις πολυφαινόλες, πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια από τα φύλλα των αμπελιών της Σαντορίνης. Παράλληλα ενισχύει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας, προστατεύει από το οξειδωτικό stress και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος και θρέφει αφήνοντας μια έντονη αίσθηση αναζωογόνησης. 

Frezyderm Anti-Wrinkle Rich Lifting & Firming Night Cream: Μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενώ επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου. Παράλληλα, προστατεύει τα βλαστοκύτταρα από τη φθορά και τα ενεργοποιεί για την παραγωγή λιπιδίων και πρωτεϊνών.

Vichy Slow Age Nuit: Κρέμα νύχτας και μάσκα προσώπου μαζί που επανοξυγονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα ενώ δρα ενάντια στους εξωτερικούς παράγοντες. Βελτιώνει την όψη και αναπλάθει κατά τη διάρκεια της νύχτας προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση και φυσική λάμψη.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις εκείνη που θα αποκτήσεις asap. 

Read More

And More