Κρέμες ματιών με ρετινόλη: Ο μόνος τρόπος να μειώσεις τις ατέλειες

Είμαι σίγουρη πως έχεις ακούσει αρκετά για τη ρετινόλη αλλά εγώ σήμερα θα σου αποκαλύψω τα πάντα  για το συγκεκριμένο συστατικό που έχεις συνδέσει κυρίως με ολόκληρο το πρόσωπο  και όχι  με την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Κι όμως, κάνει θαύματα. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ρετινόλη είναι ένα παράγωγο της βιταμίνης Α που αντιμετωπίζει δραστικά σημάδια γήρανσης όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, πανάδες αλλά και την ακμή. Το πετυχαίνει δρώντας ενάντια στις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τις ατέλειες. Ταυτόχρονα ενισχύει την παραγωγή ελαστίνης και κολλαγόνου αφήνοντας το δέρμα σφριγηλό και super ανανεωμένο. 

Η ρετινόλη είναι γνωστή επίσης για τις απολεπιστικές της ιδιότητες που σημαίνει πως απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα χαρίζοντας λάμψη, απαλότητα και λείανση στο δέρμα. Απολέπιση στην περιοχή των ματιών θα αναρωτηθείς; Σε αυτό το σημείο λοιπόν θα πρέπει να σου αποκαλύψω ότι οι κρέμες ματιών περιέχουν την κατάλληλη ποσότητα ρετινόλης ώστε να μην δημιουργηθούν ερεθισμοί.

Παρ’ ολα αυτά όμως οι ειδικοί προτείνουν να χρησιμοποιείς τη συγκεκριμένη φόρμουλα το βράδυ μιας και η ηλιακή ακτινοβολία σε συνδυασμό με τη ρετινόλη μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη ευαισθησία στην ευαίσθητη περιοχή την οποία δεν μπορείς να απλώσεις αντηλιακή κρέμα ώστε να την προστατεύσεις. 

Στη συνέχεια θα δεις τις καλύτερες κρέμες ματιών με ρετινόλη ώστε να επιλέξει εκείνη που σου ταιριάζει. 

La Roche Posay Refdermic Retinol Eyes: Με ένα μοναδικό σύμπλοκο Καθαρής Ρετινόλης και Ρετινόλης Προοδευτικής Απελευθέρωσης στη σύνθεση της που μειώνει αποτελεσματικά βαθιές ρυτίδες και κηλίδες.  Η Ρετινόλη Προοδευτικής Απελευθέρωσης συμβάλλει στην ενίσχυση της διορθωτικής αντιγηραντικής δράσης ενώ είναι κατάλληλη ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα. 

 

Darphin Ideal Resource Youth Retinol Oil Concentrate Capsules: Kάψουλες με έλαια Jojoba, σουσαμιού, Macadamia και Argan. Προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση ενώ αναζωογονούν την περιοχή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Παράλληλα χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση και αντιμετωπίζουν τα σημάδια γήρανσης. 

 

L’ Oreal Paris Revitalift Anti-Wrinkle + Extra Firming Eye Cream: Με εκχύλισμα σόγιας που αποτελείται από πεπτίδια και προ-ρετινόλη. Αναζωογονεί την περιοχή, μειώνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές και ενυδατώνει σε βάθος. 

Kiehl’s Youth Dose Eye Treatment: Με προ-ρετινόλη που μειώνει λεπτές γραμμές, ρυτίδες και σακούλες κάτω από τα μάτια. Το απόσταγμα σπόρου κόκκινου σταφυλιού και η βιταμίνη C που επίσης περιέχει στη σύνθεση της ευθύνονται για τη λάμψη και την απαλότητα. 

 

Shiseido Vital Perfection Intensive Wrinklespot Treatment: Θεραπεία που δρα ενάντια στις βαθιές ρυτίδες και σκούρες κηλίδες. Χάρη στη ρετινόλη μειώνει ορατά τα σημάδια γήρανσης γύρω από τα μάτια και τα χείλη αφήνοντας το δέρμα λαμπερό και με ομοιόμορφο τόνο. 

Είναι το νέο προϊόν που θα κάνεις δώρο στον εαυτό στις αρχές της χρονιάς. 

 

 

 

Read More

And More