Κυτταρίτιδα: Τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να την αντιμετωπίσεις πριν έρθει το Καλοκαίρι

Κυτταρίτιδα: Εμφανίζεται ανεξάρτητα από την ηλικία ή το βάρος. Κι αν δεν γνωρίζεις ποιος είναι ο λόγος της όψης φλοιού πορτοκαλιού σε γλουτούς, μηρούς, στομάχι, κοιλιά ή χέρια θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως με πολύ απλά λόγια. 

Τι είναι 

Αρχικά θα πρέπει να γνωρίζεις πως το δέρμα αποτελείται από την επιδερμίδα, το χόριο και τον υποδόριο ιστό. Ανάμεσα στο πρώτο (δέρμα) και το τρίτο (υποδόριος ιστός) εναποτίθενται το νερό και το λίπος. Αυτό συμβαίνει επειδή ο οργανισμός δεν καταφέρνει να αποβάλλει το λίπος ή τα υγρά. Δεν υπάρχει σωστή αιμάτωση, στέλνει το λίπος στα λιποκύτταρα αντί να το κάψει και ως εκ τούτου νερό και λίπος συσσωρεύονται σε διάφορα σημεία του σώματος, αυξάνοντας τον όγκο των ιστών και συμπιέζοντας τα αγγεία. Το δέρμα δεν είναι πλέον ελαστικό και εμφανίζεται η ανεπιθύμητη όψη. 

Γιατί δημιουργείται

Οι λόγοι εμφάνισης της κυτταρίτιδα είναι συνήθως κληρονομικοί, παθολογικοί, ορμονικοί ενώ σημαντικό ρόλο παίζουν η κακή διατροφή, η συχνή αυξομείωση βάρους, η έλλειψη άσκησης και κατανάλωσης νερού αλλά και η κακή διατροφή. 

Τι πρέπει να κάνεις 

Ξεκινάς από τη διατροφή και την κατανάλωση νερού και συνεχίζεις με τη χρήση των σωστών προϊόντων. Δύο λύτρα νερό την ημέρα είναι απαραίτητα ενώ θα σε βοηθήσει πολύ το πράσινο τσάι και τροφές που περιέχουν πρωτεΐνες όπως είναι τα φρούτα, ο σολομός και οι ξηροί καρποί. Αποφεύγεις τον καφέ, τα αναψυκτικά, τη ζάχαρη, το αλκοόλ και τα λιπαρά. Η άσκηση θα σε βοηθήσει πολύ και ιδιαίτερα η αερόβια αφού είναι ότι καλύτερο για την καύση του λίπους.

Όσο αφορά στα προϊόντα είναι εκείνα που πρέπει να χρησιμοποιείς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και συνδυαστικά με τη σωστή διατροφή και τη γυμναστική. Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου.  

KORRES Άνθη Αμυγδαλιάς Ορός Σφριγηλότητας Σώματος με Υαλουρονικό Οξύ:  Oρός σώματος με υαλουρονικό οξύ και εκχύλισμα από άνθη αμυγδαλιάς που ενισχύουν τη σφριγηλότητα του δέρματος και βελτιώνουν την υφή του.

Apivita Rose Pepper Κρέμα Σύσφιξης και Αναδιαμόρφωσης: Κρέμα με ροζ πιπέρι, εκχύλισμα αγκινάρας και πράσινο καφέ που συμβάλλουν στη σύσφιγξη της επιδερμίδας, αυξάνουν την μικροκυκλοφορία και τη λιπόλυση του οργανισμού, ενώ βελτιώνουν την υφή και την όψη της επιδερμίδας.

Nivea Q10 Multi Power 4 in 1: Κρέμα σώματος που προσφέρει σύσφιξη και λείανση σε κοιλιά, μηρούς και γλουτούς χάρη στο εκχύλισμα σόγιας και το συνένζυμο Q10. 

Elancyl Slim design Huile Minceur:  Λάδι σώματος με καφεΐνη και κισσό που αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδας, μειώνει τις ραγάδες, λειαίνει και απαλύνει το δέρμα.

Caudalie Vinosculpt Lift & Firm Body Cream: Προσφέρει σφριγηλότητα σε χέρια, στήθος, κοιλιά και γλουτούς ενώ ταυτόχρονα λειαίνει και τονώνει το δέρμα. 

 

 

 

Read More

And More