Μαντηλάκια καθαρισμού: Δες γιατί πρέπει να πάρουν την πρώτη θέση στο νεσεσέρ των διακοπών

Είσαι σχεδόν έτοιμη για τις διακοπές και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ελέγξεις τη λίστα με όλα όσα πρέπει να υπάρχουν στη βαλίτσα και το beauty νεσεσέρ σου. Και όσο αφορά το δεύτερο είμαι πάντα εδώ για να σε βοηθήσω. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχεις μαζί σου όλα τα προϊόντα που έχεις στο μπάνιο σου. Αντιθέτως, πρέπει να είσαι προσεχτική και να επιλέξεις τα άκρως απαραίτητα και κυρίως τα πιο πρακτικά. Και όσο αφορά στον καθαρισμό που συνεχίζει να είναι το πρώτο και τελευταίο βήμα της καθημερινής περιποίησης ακόμη και στις διακοπές, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα μαντηλάκια. 

Οι νέες φόρμουλες άλλωστε εκτός από τέλειο ντεμακιγιάζ, προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση αφήνοντας στην επιδερμίδα φυσική λάμψη και απαλότητα. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο επιβάλλεται να το καθαρίζεις ώστε να απομακρύνεις τα υπολείμματα του αντηλιακού αλλά και το αλάτι από τη θάλασσα ή το χλώριο από την πισίνα. 

Λίγο πριν επιλέξεις τα μαντηλάκια καθαρισμού που θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές, δες στη συνέχεια τα αγαπημένα μου. 

PomPon Gold: Κατάλληλα για ώριμες επιδερμίδες αλλά κι εκείνες που έχουν ανάγκη από πλούσια ενυδάτωση και θρέψη. Χάρη στον  συνδυασμό συστατικών όπως φυτικό κολλαγόνο και χρυσός απομακρύνουν ρύπους και υπολείμματα μακιγιάζ χαρίζοντας απαλότητα σε πρόσωπο και λαιμό. Παράλληλα αναζωογονούν προσφέροντας λάμψη. Είναι οφθαλμολογικά και δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν παραβένες, σαπούνι, οινόπνευμα, ορυκτέλαια ή αλουμίνιο.

Nivea MicellAIR Μαντηλάκια Καθαρισμού με Ροδόνερο: Καθαρίζουν την επιδερμίδα σε βάθος απομακρύνοντας ρύπους αλλά ακόμη και το αδιάβροχο μακιγιάζ, χωρίς να αφήνουν αίσθηση λιπαρότητας. Χάρη στο ροδόνερο που περιέχουν χαρίζουν έντονη αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης, καθαρή και λεία επιδερμίδα.

KORRES Πρωτεΐνες Γάλακτος Μαντηλάκια Καθαρισμού και Ντεμακιγιάζ: Υγρά μαντηλάκια που καθαρίζουν το δέρμα, απομακρύνοντας ρύπους και σκόνη, και αφαιρούν αποτελεσματικά το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια.

Sephora Collection Coconut Cleansing Wipes: Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ και απολέπισης με σύνθεση που αποτελείται από 99% συστατικά φυσικής προέλευσης. Είναι εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα και παρασκευάζονται από ύφασμα με φυτικές ίνες και πρόκειται για τέλειο συνδυασμό τόσο για την αφαίρεση του μακιγιάζ όσο και την απομάκρυνση των ρύπων. Η καρύδα είναι γνωστή για την περιεκτικότητά της σε λιπαρά οξέα που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση στις ξηρές επιδερμίδες.

bioten Cleansing Wipes Hyaluronic: Πλούσια σε Υαλουρονικό οξύ και HYDRO-NUTRIENT 24H εκτός από αποτελεσματικό καθαρισμό  αφήνουν απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα. Κατάλληλα για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία χαρίζοντας απαλότητα και λάμψη. 

 

Read More

And More