Μάσκες και αμπούλες: Τα προϊόντα περιποίησης που ενισχύουν την κυτταρική ανανέωση

Η επιδερμίδα, καθώς περνά ο χρόνος, χρειάζεται έξτρα φροντίδα. Ακολουθείς μεν τη σωστή και κατάλληλη για εσένα καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, αλλά –σύμφωνα με τους ειδικούς– μάσκες και αμπούλες είναι αυτά τα προϊόντα που θα ενισχύσουν την κυτταρική ανανέωση και θα χαρίσουν την απαραίτητη λάμψη, προστασία και λείανση των ρυτίδων. Παράλληλα, επιβάλλεται να προσέξεις ιδιαίτερα τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, όπως χείλη και μάτια. 

Η Eva Belle έχει  δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη σειρά που αποτελείται από αμπούλες και μάσκες και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το προϊόν ή τα προϊόντα που καλύπτουν τις δικές σου, ξεχωριστές ανάγκες, να χαλαρώσεις στον καναπέ σου και να χαρίσεις στο δέρμα σου την πιο νεανική όψη που είχες ποτέ. 

Και σε αυτό το σημείο θέλω να σου υπενθυμίσω ότι η Eva Belle στηρίζεται στη νέα τεχνολογία του Βιο-μιμητισμού. Κι αν δεν γνωρίζεις αρκετά για αυτή, θα σου αποκαλύψω όλες τις λεπτομέρειες:  

Στην πραγματικότητα, μιμείται τις φυσικές διεργασίες της επιδερμίδας και, ταυτόχρονα, ενισχύει την ανανέωση των κυττάρων, που ευθύνονται για τα σημάδια γήρανσης. Με την τεχνολογία του Βιο-μιμητισμού το δέρμα συνεχίζει να αναπλάθεται, μιας και τα συστατικά των προϊόντων είναι βιοσυμβατά, ίδια δηλαδή με εκείνα που υπάρχουν ήδη στην επιδερμίδα. Ο βιομιμητισμός εμπνέεται από το ίδιο το δέρμα και τον τρόπο που αυτό αντιστέκεται στις περιβαλλοντικές επιθέσεις και στον χρόνο που περνά. Χρησιμοποιεί, λοιπόν, αυτές ακριβώς τις άμυνες και, με τη βοήθεια των σωστών προϊόντων, μπορεί να επαναφέρει τη νεανική όψη. 

Κι αν είσαι έτοιμη να ενισχύσεις τη ρουτίνα σου, δες στη συνέχεια τις αμπούλες αλλά και τις μάσκες, που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις: 

Gold Hydrogel Face Mask: Μια αντιγηραντική μάσκα υδρογέλης με πραγματικό χρυσό στη σύνθεσή της, που επαναφέρει την ελαστικότητα στην επιδερμίδα λειαίνοντας παράλληλα λεπτές γραμμές και ρυτίδες. Για την πλούσια ενυδάτωση που προσφέρει ευθύνονται η βεταΐνη και ο συνδυασμός διαφορετικών τύπων υαλουρονικού νατρίου, ενώ για τη σύσφιξη το τριπεπτίδιο.  

Collagen Hydrogel Face Mask: Μάσκα υδρογέλης με κολλαγόνο, έναν ισχυρό συνδυασμό 9 πεπτιδίων και εκχυλίσματα από τριαντάφυλλο, γαρδένια και γεράνι, που ενυδατώνουν σε βάθος και λειαίνουν λεπτές γραμμές και ρυτίδες. 

Age Defying Hydrogel Face Mask: Mάσκα υδρογέλης με παλμιτική ρετινόλη, νιασιναμίδη, εκχύλισμα τριαντάφυλλου και παιώνιας, κατάλληλη για εσένα που ταλαιπωρείσαι από ανοιχτούς πόρους και δυσχρωμίες, όπως κηλίδες ή πανάδες. Είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικούς και ενυδατικούς παράγοντες, που χαρίζουν έξτρα λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.  

 

 

Eva Belle Αμπούλες DMAE & Acetyl Hexapeptide-8: Κι αν το ζητούμενό σου είναι η σύσφιξη της επιδερμίδας και η άμεση αντιγηραντική δράση, οι αμπούλες είναι το προϊόν-έκπληξη. Το DMAE tartrate και η πρωτεΐνη σιταριού που περιέχουν στη σύνθεσή τους βελτιώνει άμεσα τη σφριγηλότητα του δέρματος. Το Acetyl Hexapeptide -8 κάνει αναδόμηση, ενισχύοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Το υαλουρονικό νάτριο βελτιώνει την υφή και τη θαμπάδα, ενώ επαναφέρει την απαραίτητη υγρασία. Ταυτόχρονα, ο bacillus ferment ενισχύει την ενζυμική απολέπιση, χαρίζοντας νεανική και υγιή όψη. 

Eva Belle Αμπούλες PROTEOGLYCANS & VITAMIN C: Δύο από τα πρώτα σημάδια γήρανσης είναι η χαλάρωση και η θαμπάδα και γνωρίζεις ότι η βιταμίνη C είναι το μικρό μυστικό λάμψης. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου. Οι πρωτεογλυκάνες, από την άλλη, έχουν την ιδιότητα να διατηρούν την υγρασία του δέρματος και να ενδυναμώνουν τη δομή του, προλαμβάνοντας την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης. Η πανθενόλη, που επίσης περιέχουν, προσφέρει λείανση άμεσα ορατή.

 

Eva Belle Αμπούλες Peptides & Hyaluronic Acid: Πρόκειται για τον σύμμαχό σου ενάντια στα σημάδια γήρανσης, χάρη στη σύνθεσή τους που αποτελείται από υαλουρονικό νάτριο, πεπτίδια, πρωτεΐνη σιταριού, σκουαλένιο, bacillus fermen και έλαιο σόγιας. Μια super ομάδα συστατικών που χαρίζουν ελαστικότητα, σύσφιξη, λείανση των ρυτίδων και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που τις προκαλούν.   

Μάτια και Χείλη 

Gold Hydrogel Lip Mask: Τα χείλη είναι η πιο παραμελημένη περιοχή του προσώπου. Πρόκειται, όμως, ταυτόχρονα για μία από τις πιο ευαίσθητες, που πρέπει να τη φροντίζεις συχνά. Η συγκεκριμένη αναζωογονητική μάσκα με πραγματικό χρυσό στη σύνθεσή της χαρίζει την απαραίτητη ενυδάτωση, απαλότητα και ενίσχυση της ελαστικότητας.  

Refreshinh Hydrogel Eye Mask: Τα σημάδια κούρασης εμφανίζονται αρχικά στην εύθραυστη περιοχή των ματιών, που χρειάζεται έξτρα φροντίδα τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Η δροσιστική μάσκα με εκχύλισμα αγγουριού και ακέτυλο τετραπεπτίδιο-5 θα σε βοηθήσει να μειώσεις τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια μέσα σε ελάχιστη ώρα.  

Age Defying Hydrogel Eye Mask: Το πόδι της χήνας είναι το μικρό σου “αγκάθι”, αλλά μπορείς να το αντιμετωπίσεις με τη μάσκα υδρογέλης, που επανορθώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες επαναφέροντας τη χαμένη λάμψη στο βλέμμα.