Μαύροι κύκλοι, σακούλες και λεπτές γραμμές; Τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις τα σημάδια

Η περιοχή των ματιών είναι η πιο ευαίσθητη και εύθραυστη και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να τη φροντίζεις με τα κατάλληλα προϊόντα. Ατέλειες όπως λεπτές γραμμές, ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, πρηξίματα και σακούλες κάνουν την εμφάνιση τους και οφείλονται τόσο στον χρόνο που περνά όσο και την αυπνία, τη διατροφή ή την μη κατανάλωση νερού.

Η κούραση αλλά και το άγχος παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση ατελειών. Μην ξεχνάς άλλωστε πως ακόμη κι αν το υπόλοιπο πρόσωπο έχει ελάχιστα σημάδια φθοράς η περιοχή των ματιών είναι η πλέον ευάλωτη και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Αυτό σημαίνει πως η εφαρμογή της κρέμας ματιών αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα στην καθημερινή ρουτίνα, το οποίο μάλιστα δεν παρακάμπτεις ποτέ. 

Τα προϊόντα 

Dior Prestige Le Concentre Yeux: Η δράση της ενισχύεται από το απλικατέρ Open EyeTM. Το τεχνολογικό αυτό θαύμα αναπαράγει τις τεχνικές των ειδικών του Ινστιτούτου του Dior χάρη στη διπλή περιστρεφόμενη μαργαριταρένια μπίλια. Η περιοχή των ματιών λειαίνεται και τα σημάδια κούρασης εξαφανίζονται.

Apivita Bee Radiant Κρέμα Ματιών για Σημάδια Γήρανσης & Ξεκούραστη Όψη:  Μια αναζωογονητική κρέμα ματιών με εκχυλίσματα από λευκή παιώνια, πατενταρισμένη πρόπολη και γιασεμί, που προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης όπως λεπτές γραμμές και ρυτίδες χαρίζοντας μια λαμπερή και ξεκούραστη επιδερμίδα.

 

 

Bioten Hyaluronic 3D: Με τριπλό σύστημα υαλουρονικού οξέος στη σύνθεση της. Το Hyaluronic Acid Filler γεμίζει τοπικά την επιδερμίδα λειαίνοντας την επιφάνειά της αμέσως μετά την εφαρμογή. Το υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους διεισδύει ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και βοηθά ορατά στη μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων  βελτιώνοντας την ελαστικότητά της για μια πιο υγιή, νεότερη και λαμπερή όψη. Και το συστατικό που διεγείρει τον φυσικό μηχανισμό παραγωγής Υαλουρονικού Οξέως με αποτέλεσμα η επιδερμίδα να ενυδατώνεται εντατικά, το δέρμα να γίνεται πιο ανθεκτικό και σφριγηλό και οι ρυτίδες να μειώνονται. 

Nivea Cellular Anti-Age Κρέμα ματιών SPF 15: Με σύνθεση κυτταρικά ενεργών συστατικών ενεργοποιεί την παραγωγή Υαλουρονικού Οξέος στα κύτταρα της επιδερμίδας, γεμίζει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και βελτιώνει τη σφριγηλότητα.

Korres Λευκή Πεύκη Κρέμα για Μάτια + Χείλη: Εμπλουτισμένη με εκχυλίσματα από λευκά άνθη, μειώνει την εμφάνιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων. Η μοναδική υφή της ενυδατώνει σε βάθος, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και λαμπερή.

Read More

And More