Site icon TLIFE

Μετά το gua sha αυτό είναι το εργαλείο που πρέπει να αποκτήσουμε για το πρόσωπό μας το 2021

Το 2020 ήταν η χρονιά που αγαπήσαμε το skincare γιατί ακριβώς ανακαλύψαμε ότι το skincare είναι ο τρόπος να δείχνουμε στον εαυτό μας ότι τον αγαπάμε και είναι και εκείνα τα δέκα λεπτά ή η μισή ώρα που ασχολούμαστε αποκλειστικά και μόνο με εμάς και διώχνουμε την ένταση της ημέρας. 

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, μπήκαν στην ζωή μας διάφορα εργαλεία με best seller το gua sha, αυτό το μαγικό εργαλείο που αν το χρησιμοποιείς σωστά και εντατικά θα δεις το πρόσωπό σου να αλλάζει. Το 2021 το νέο hot gadget είναι κάτι… κρύο! Πρόκειται για τα freeze tools ή, αλλιώς, εκείνα τα gadget που βάζεις στο ψυγείο σου, παγώνουν και έπειτα κάνεις μασάζ στο πρόσωπό σου και γύρω από τα μάτια σου με αυτά. Όπως έχουμε ξαναπεί, έτσι κι αλλιώς, το ψύχος και η χαμηλή θερμοκρασία βοηθούν γιατί γίνεται αποσυμφόρηση της επιδερμίδας μας και φεύγουν τα πρηξίματα. Plus, η χαμηλή θερμοκρασία βοηθά να κλείσουν οι πόροι. 

Τέτοια gadget έχουν ήδη κυκλοφορήσει ενώ ένα από τα πιο διασημότερα είναι και της Georgia Louise, facialist πολλών διασήμων όπως της Jennifer Aniston (και όλοι βλέπουμε πόσο υπέροχη επιδερμίδα έχει η Jennifer Aniston! Σωστά;). 

Stay tuned! Συγκεντρώνουμε και δοκιμάζουμε εργαλεία και σύντομα θα σου έχουμε το απαραίτητο review για το πιο… hot cold gadget του 2021!

 

 

© 2024 tlife.gr