Μια νέα εποχή στον καθαρισμό του προσώπου ξεκινά

Στην καθημερινότητά υπάρχουν όλο και περισσότερες «πράσινες» και βιώσιμες συνήθειες, με σκοπό να φροντίζεις τη φύση και το περιβάλλον. Ωστόσο, πολλά από τα προϊόντα που χρησιμοποιείς στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης περιέχουν πλαστικό, ένα υλικό που δεν συμβάλλει στη βιωσιμότητα του πλανήτη.

Η Nivea προσφέρει τώρα τη λύση στην υπερβάλλουσα χρήση πλαστικού, με μια νέα σειρά αποτελεσματικών και στέρεων προϊόντων καθαρισμού προσώπου, τις μπάρες Naturally Clean! Μια σειρά που αποτελεί τη βιώσιμη εναλλακτική στον καθαρισμό προσώπου, χωρίς πλαστικά και μια φυσική λύση στον καθαρισμό προσώπου. Είναι η πρώτη σε μορφή μπάρας και με πιστοποίηση Ecocert® Cosmos Natural Label που εστιάζει σε καινοτόμες, βιώσιμες και φυσικές συνθέσεις: Με συστατικά 99% φυσικής προέλευσης, 100% vegan, χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης και χωρίς μικροπλαστικά, parabens, συνθετικές βαφές και φαινοξυαιθανόλη. Μπορεί να μοιάζει με σαπούνι, αλλά δεν είναι!

Συσκευασίες που φροντίζουν το περιβάλλον: Η πλήρως ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία Naturally Clean αποτελείται από χαρτί βιώσιμης προέλευσης, πιστοποιημένο από τον FSC και από ανακυκλωμένα υλικά. Επιπλέον, δεν χρησιμοποιείται πρόσθετο υλικό συσκευασίας προκειμένου να μειωθούν στο ελάχιστο τα απορρίμματα συσκευασίας.

H σειρά αποτελείται από τρία προϊόντα:

Naturally Clean για καθαρισμό και λάμψη: Μια μπάρα εμπλουτισμένη με εκχύλισμα τριαντάφυλλου και βιταμίνη Ε που καθαρίζει απαλά και προσφέρει απαλή υφή και φυσική λάμψη στην επιδερμίδα.

Naturally Clean scrub για καθαρισμό πόρων: Περιέχει clay καολίνης και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού που καθαρίζουν άμεσα την επιδερμίδα βελτιώνοντας την υφή και μειώνοντας το μέγεθος των πόρων.

Naturally Clean scrub για βαθύ καθαρισμό: Με ενεργό άνθρακα είναι το πρώτο scrub προσώπου σε μορφή μπάρας χωρίς καθόλου πλαστικό, με πιστοποιημένη φυσική σύνθεση και 100% συστατικά φυσικής προέλευσης το οποίο προσφέρει ματ όψη στην επιδερμίδα, απαλλαγμένη από μαύρα στίγματα.

 

 

Read More

And More