Ο αισθητικός με την πιο λαμπερή επιδερμίδα στο instagram μοιράζεται το βραδινό του skincare!

Λέγεται Sean Garrette, είναι αισθητικός, έχει περίπου 85 χιλιάδες followers στο instagram, έναν συμπαθητικό αριθμό followers, αλλά επειδή πέραν του ποσοτικού υπάρχει και το ποιοτικό, έχει επίσης και την πιο λαμπερή επιδερμίδα του instagram! Και φυσικά όλοι εμείς θα θέλαμε να ξέρουμε τι κάνει και η επιδερμίδα του είναι τόσο λαμπερή!

Ο ίδιος, λοιπόν, δημιούργησε ένα video tutorial για το αμερικάνικο Harper’s Bazaar όπου μοιράζεται τα βήματα της βραδινής του ρουτίνας και, όπως λέει ο ίδιος, προτεραιότητά του είναι αυτά τα δύο πράγματα: η υφή της επιδερμίδας και οι υπερμελάχρωσή της ή, αλλιώς, οι δυσχρωμίες σε κάποια σημεία οι οποίες προκαλούνται από κάποιο τοπικό τραύμα είτε γιατί έχεις πειράξει τα σπυράκια σου είτε γιατί έχεις χρησιμοποιήσει κάποια προϊόντα που είναι πολύ στυπτικά για τον δικό σου τύπο επιδερμίδας. Κάτι ακόμη που τονίζει ο skincare guru είναι πως όταν επιλέγει προϊόντα το κριτήριό του δεν είναι μόνο τα δραστικά συστατικά να είναι κατάλληλα για τον δικό του τύπο επιδερμίδας αλλά να είναι και υψηλής ποιότητας. 

“Tα serum μου για μένα είναι πολύ σημαντικά οπότε θέλω να είμαι σίγουρη ότι έχουν ισχυρή δράση και μια απίστευτη φόρμουλα!”, λέει ο ίδιος στο βίντεο όπου φαίνεται να χρησιμοποιεί ΔΕΚΑ διαφορετικά προϊόντα!

Πάτησε play παρακάτω για να δεις όλη τη ρουτίνα του!

Read More

And More