Ο αντιοξειδωτικός ορός με βιταμίνη C που θα χαρίσει super λάμψη στο δέρμα σου

H βιταμίνη C είναι το συστατικό που προσφέρει στο δέρμα απίθανη λάμψη ενώ παράλληλά το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες που ευθύνονται για τα σημάδια γήρανσης. Αυτό σημαίνει πως επιβάλλεται να χρησιμοποιείς προϊόντα που την περιέχουν. Κι εγώ σήμερα σου έχω μια απίθανη πρόταση.

Πρόκειται για τον πανίσχυρο ορό ημέρας C-Firma™ Fresh Day Serum του εμβληματικού beauty brand Drunk Elephant. Mε 15% βιταμίνη C περιέχει ένα αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ένζυμα φρούτων. Όλα αυτά συνεργάζονται για να χαρίσουν στην επιδερμίδα μια πιο σφριγηλή και φωτεινή όψη, βελτιώνοντας παράλληλα τα σημάδια φωτογήρανσης.

Eίναι σχεδιασμένος ώστε να τον αναμείξεις εσύ πριν από την πρώτη χρήση, μεγιστοποιώντας έτσι τη δραστικότητα των ευαίσθητων αλλά ισχυρών συστατικών του και διατηρώντας φρέσκια τη σύνθεσή του με εκχύλισμα ζύμωσης κολοκύθας και διαπολυμερές υαλουρονικού νατρίου του C-Firma™ βοηθά στην ενζυματική διάλυση των επιφανειακών νεκρών κυττάρων της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνει και την ανακουφίζει. Το αποτέλεσμα είναι η αισθητά μειωμένη εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης και φωτοφθοράς, και η αντικατάστασή τους από μια απίστευτη ακτινοβολία και φωτεινότητα.

Οδηγίες χρήσης: Ρίχνεις όλη τη βάση υγρού ορού στο φιαλίδιο που περιέχει τη σκόνη με 15% L-ασκορβικό οξύ. (Μην ρίξεις τη σκόνη στο υγρό.) Βιδώνεις την αντλία στο επάνω μέρος του φιαλιδίου και ανακινείς για ένα λεπτό μέχρι να διαλυθεί πλήρως η σκόνη. Οι  φυσαλίδες που σχηματίζονται είναι φυσιολογικές. Στη συνέχεια, τοποθετείς το φιαλίδιο στο αδιαφανές εξωτερικό δοχείο του C-Firma με την αντλία στραμμένη προς τα αριστερά, μέχρι να ασφαλίσει στη θέση του. Ο ορός ημέρας C-Firma™ Fresh είναι έτοιμος. Μετά την ανάμειξη παραμένει φρέσκος για έξι μήνες. Δεν χρειάζεται συντήρηση στο ψυγείο.

Μπορείς να τον απλώνεις κάθε πρωί πριν το αντηλιακό.

Κεντρική photo: iStock

Read More

And More