Ο δερματολόγος της Kim Kardashian έχει αυτό το tip για τους μαύρους κύκλους (και δεν κοστίζει τίποτα)!

Χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής, έχω τεράστιο θέμα με τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες. Και πολλές φορές πιάνω τον εαυτό μου μπροστά από τον καθρέφτη να κάνει διάφορα στο πρόσωπο για να δω πώς θα ήμουν χωρίς αυτά. Guess what! Θα ήμουν τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη (επίσης χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής!). Οπότε, οποιοδήποτε tip που θα με βοηθήσει να απαλλαγώ είναι καλοδεχούμενο, ειδικά αν προέρχεται από τους experts των διασήμων!

Ο δερματολόγος της Kim Kardashian, Harold Lancer, μίλησε στο In Style και μεταξύ άλλων είπε το εξής: ότι ο τρόπος που κοιμόμαστε (και όχι μόνο το πόσο κοιμόμαστε) μπορεί να επηρεάσει τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

“Έχεις την τάση να κοιμάσαι από την μια πλευρά ή να κοιμάσαι μπρούμυτα πιέζοντας το στομάχι σου; Και οι δύο αυτές στάσεις πιέζουν την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και αυτή η πίεση έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία μαύρων κύκλων. Για να το αποφύγεις προσπάθησε να κοιμηθείς ανάσκελα. Αυτό δεν έχει αποτέλεσμα μόνο στο πρόσωπό σου αλλά και σε άλλες περιοχές του σώματός σου, όπως το στήθος- σημείο όπου ενδέχεται να εμφανιστούν επίσης ρυτίδες!”, είπε ο δερματολόγος.

Όσον αφορά τις σακούλες, όπως σου έχουμε γράψει, η οριζόντια στάση έχει ως αποτέλεσμα την συσσώρευση υγρών γύρω από τα μάτια και όπου συσσώρευση υγρών εννοούμε σακούλες. Αυτό που προτείνει, λοιπόν, ο ίδιος είναι να κοιμόμαστε ανάσκελα σε δύο μαξιλάρια ώστε να μην είμαστε σε τόσο οριζόντια θέση και άρα να μην μαζεύονται υγρά.

Τέλος, ο Harold Lancer έδωσε ένα τελευταίο tip για την περιοχή των ματιών που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ! “Ένα από τα ευκολότερα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αποφύγεις την εμφάνιση των ρυτίδων στο πόδι της χήνας και τους μαύρους κύκλους είναι να επενδύσεις σε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Ακόμη και όταν δεν το περιμένεις, ο ήλιος μπορεί να εμφανιστεί πίσω από το σύννεφα και να σε κάνει να κάνεις διάφορους μορφασμούς για να βλέπεις καλύτερα. Αυτοί οι μορφασμοί μεταφράζονται σε ρυτίδες, οπότε ένα ζευγάρι γυαλιά είναι απαραίτητα!”.

Ασκήσεις για τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες!

Η Αρετή Καφαντάρη μας έχει δείξει ειδικές ασκήσεις για να μειώσουμε σακούλες και μαύρους κύκλους και ναι, κάνουν δουλειά! Για να τις δεις (και να τις υιοθετήσεις) κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More