Oh no! Η Katy Perry βγήκε στο δρόμο με sheet mask και πρέπει να το συζητήσουμε!

Τα κορίτσια είμαστε χωρισμένες σε δύο κατηγορίες: τις κοκέτες (αγαπώ αυτή τη λέξη) και τις casual. Εκείνες, δηλαδή, που δεν βγαίνουν από το σπίτι τους χωρίς να έχουν βάλει τουλάχιστον ένα κραγιόν κι εκείνες που αγαπούν τις φόρμες και τα αθλητικά, τις ακατάστατες κοτσίδες και οτιδήποτε casual.

Ανήκω στην δεύτερη κατηγορία που με κάνει να νιώθω πιο απελευθερωμένη και ελεύθερη με έναν περίεργο τρόπο και είμαι αυτή που αν φύγει Σουκού δεν θα σκεφτεί να πάρει μαζί της ούτε λίγο ρουζ (το skincare είναι ένα άλλο πράγμα! Εκεί κουβαλάω τρεισήμισι νεσεσέρ. Σχεδόν). Άρα, είμαι 1) casual 2) fan του skincare και 3) δεν με νοιάζει καθόλου η γνώμη όποιου που θα με δει αμακιγιάριστη. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι θα έβγαινα εκεί έξω στον κόσμο με μια sheet mask στο πρόσωπο, όπως έκανε η Katy Perry.

H Katy Perry, λοιπόν, φόρεσε την skeet mask της και βγήκε για shopping σε αυτή την κατάσταση. Ή έστω, βγήκε στον δρόμο σε αυτή την κατάσταση. Το νέο έγραψε το The Cut και μιας και θέλει πραγματικά skills για να εντοπίσεις ποια κρύβεται πίσω από τη μάσκα, οφείλουμε να δώσουμε το credit.

Και τώρα, ας συζητήσουμε σοβαρά. Θα έβγαινες ποτέ με sheet mask στο δρόμο; Κι αν δεν έβγαινες, τότε γιατί να το κάνεις στο αεροπλάνο με περισσότερη άνεση; Επίσης, αν έβγαινες (και πάλι) με τι χρηματικό αντάλλαγμα θα το έκανες;

Θέλω να μοιραστείς τις σκέψεις σου με comment γι’αυτό που μόλις έκανε η Katy Perry!

Read More

And More