Ορός με βιταμίνη C: Το μοναδικό προϊόν που χαρίζει προστασία και λάμψη στο δέρμα μαζί

H βιταμίνη C είναι συνώνυμο της λάμψης στην επιδερμίδα. Όσο χυμό πορτοκαλιού κι αν καταναλώνεις καθημερινά όμως δεν θα καταφέρεις να αποκτήσεις αυτό το φυσικό “φως” που επιθυμείς. Σύμφωνα με τους skin experts είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείς καθημερινά το σωστό προϊόν περιποίησης aka ορό με βιταμίνη C στη σύνθεση του. Κι αν αναρωτιέσαι τους λόγους θα σου εξηγήσω ευθύς αμέσως. 

Λειτουργεί ενάντια στις ελεύθερες ρίζες.

Η βιταμίνη C είναι ένα από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά που προστατεύει τα κύτταρα από τις καθημερινές εξωτερικές και εσωτερικές επιθέσεις που προκαλούν σημάδια γήρανσης και προκαλούν ξηρότητα και θαμπή όψη. 

Μειώνει αισθητά λεπτές γραμμές και ρυτίδες

Τα σημάδια γήρανσης εμφανίζονται τόσο λόγω του χρόνου που περνά όσο και από παράγοντες όπως η έκθεση στον ήλιο, η κακή διατροφή και το κάπνισμα. Η βιταμίνη C διεγείρει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης που ευθύνονται για τη σφριγηλή επιδερμίδα και τη νεανική όψη ταυτόχρονα. 

Υψηλή προστασία από τη φωτογήρανση

Η βιταμίνη C, βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας και παράλληλα μειώνει πανάδες και κηλίδες χάρη στην  απολεπιστική της δράση. Η καθημερινή χρήση όμως του προϊόντος που την περιέχει στη σύνθεση του προλαμβάνει την εμφάνιση τους προσφέροντας ομοιομορφία στον τόνο και ταυτόχρονα μια φυσική λάμψη. 

Προστατεύει από την UV ακτινοβολία συνδυαστικά με την αντηλιακή σου κρέμα 

Η βιταμίνη C, όταν βρίσκεται σε υψηλή περιεκτικότητα (10%) και απλώνεται τοπικά στα σημεία που το έχουν ανάγκη, προστατεύει τα κύτταρα από τη φθορά που προκαλούν οι ακτίνες UV. Συνδυαστικά με την αντηλιακή σου κρέμα με SPF 50 μπορεί να μειώσει κατά πολύ την πιθανότητα εγκαύματος.

Και τώρα που γνωρίζεις τους λόγους που πρέπει να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης τον ορό με βιταμίνη C, δες στη συνέχεια τους 5 αγαπημένους μου. 

 

Korres Άγριο Τριαντάφυλλο Διφασικό Serum Λάμψης με Vitamin Super C: Με 15% Vitamin Super C, υψηλής απορρόφησης που χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Παράλληλα περιέχει 10% Λάδι από Άγριο Τριαντάφυλλο, ένα ελιξήριο ομορφιάς του πλούσιο σε λιπαρά οξέα για μέγιστη ενυδάτωση και θρέψη.

Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C Serum: Με 15% Καθαρής Βιταμίνη C, Βιταμίνη E, Πολυφαινόλες Πεύκου και Καθαρό Υαλουρονικό Οξύ, πρόκειται για έναν ορό δερματολογικού επιπέδου για ενίσχυση της αντιοξειδωτικών αμυνών και πιο φωτεινή επιδερμίδα με υγιή όψη. Με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε Βιταμίνη C προσφέρει τη μέγιστη ενίσχυση φωτεινότητας στην επιδερμίδα.

Caudalie Vinergetic C+ Vitamin C Energy Serum:  Με βιταμίνη C σταθεροποιημένη 4 φορές για να διαφυλαχθεί η δράση της στον χρόνο και να γίνει ακόμα πιο βιοδιαθέσιμη εισχωρεί εύκολα στην επιδερμίδα και απελευθερώνει όλη τη δύναμή της χαρίζοντας έξτρα λάμψη. 

 

Drunk Elephant C-Firma Day Serum: Σχεδιασμένο για να διατηρεί τη φρεσκάδα της σύνθεσης, καθώς αναμειγνύεται από εσένα. Ένας αποτελεσματικός ορός ημέρας με 15% βιταμίνη C είναι εμπλουτισμένος με ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα, απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και ένζυμα φρούτων, τα οποία δρουν συνδυαστικά συσφίγγοντας και φωτίζοντας την όψη της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τα σημάδια της φωτογήρανσης.

La Roche Posay Pure Vitamin C10 Anti-Wrinkle Anti-Oxidant Renovating Serum: Αντιοξειδωτικός και αντιρυτιδικός ορός λάμψης εμπλουτισμένος με 10% Βιταμίνη C, η οποία ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνει τη παραγωγή ελευθέρων ριζών, ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Ενισχυμένος με Neurosensine και Ιαματικό νερό La Roche-Posay απομακρύνει τυχόν ερεθισμούς και περιορίζει τη νευρογενή αντίδραση του δέρματος.  

Τρόπος εφαρμογής: Απλώνεις τον ορό σου κάθε πρωί αμέσως μετά τον καθαρισμό και πριν την ενυδατική σου κρέμα. 

 

 

 

Read More

And More