Πέντε lip balm που θα αντικαταστήσουν το ενυδατικό σου κραγιόν

Η περιοχή των χειλιών είναι μία από τις πιο ευαίσθητες του προσώπου, μαζί με τα μάτια, κι εκείνη που ταλαιπωρείται πολύ από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Κι επειδή σύμφωνα με τους ειδικούς, ο Φεβρουάριος επιφυλάσσει κακοκαιρία επιβάλλεται να είσαι προνοητική.

Θα έχεις προσέξει άλλωστε ότι τα χείλη σου γίνονται ξηρά και κάποιες φορές ξεφλουδίζουν. Ο μοναδικός τρόπος να τα προστατεύσεις και να τα κρατήσεις ενυδατωμένα και υγιή είναι η συχνή χρήση του lip balm, μέσα στην ημέρα ειδικά αν βρίσκεσαι αρκετές ώρες εκτεθειμένη στο κρύο και τον αέρα. Πρόκειται για το προϊόν που περιέχεις πλούσια, φυσικά ενυδατικά στοιχεία που προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία και θρέψη στα χείλη. 

Κι αν είσαι έτοιμη να βάλεις στο καλάθι των αγορών σου το νέο σου lip balm, δες στη συνέχεια τα πέντε αγαπημένα μου. 

Chanel Rouge Coco Baume: Με πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες στη σύνθεση του αφήνει ένα διάφανο και απαλό πέπλο στα χείλη χωρίς να βαραίνει. Μπορείς να το φορέσεις μόνο του ή μετά το κραγιόν

Dior Rouge Dior Floral Care Lip Balm Refillable:   Εμπλουτισμένο με εκχυλίσματα παιώνιας και άνθος ροδιού προσφέρει στα χείλη την απαραίτητη υγρασία και μοναδικό satin φινίρισμα και φυσική λάμψη.  

Grown Alchemist Lip Balm: Πολυτελές, balm με μεταξένια υφή και σύνθεση πλούσια σε αντιοξειδωτικά. Χαρίζει έντονη αίσθηση ενυδάτωσης, απαλότητα, λάμψη και προστασία.

Art Deco Color Booster Lip Balm: Ένα βάλσαμο που θρέφει, λεαίνει και ενισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών. 

Nivea Lip Care, Cherry: Ενυδατικό με ανάλαφρη υφή που αφήνει τα χείλη ενυδατωμένα με υπέροχο άρωμα και χρώμα από κεράσι. 

Και μην ξεχνάς του πανέξυπνους τρόπους χρήσης του lip balm εκτός από την εφαρμογή στα χείλη. 

  • Αν το lip balm έχει χρώμα είναι το κατάλληλο “εργαλείο” για ένα τέλειο μονοχρωματικό μακιγιάζ. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απλώσεις με τα δάχτυλα σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά.  
  • Το ίδιο προϊόν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και ως blush. 
  • Κι αν τα φρύδια σου είναι ατίθασα, μικρή ποσότητα διάφανου lip balm είναι αρκετή για να τα βάλεις στη θέση τους.  
  • Αν αναμείξεις τη σκιά σε μορφή σκόνης ή κόμπακτ με το lip balm αυτομάτως την μετατρέπεις σε κρεμώδη. 

Read More

And More