Περιποίηση σώματος: Αυτά είναι τα προϊόντα που θα σου χαρίσουν ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα

H ενυδάτωση του σώματος  είναι το δεύτερο βήμα της καθημερινής περιποίησης. Αυτό σημαίνει πως αμέσως μετά το ντους, ακόμη κι αν το αφρόλουτρο που χρησιμοποιείς περιέχεις πλούσιους ενυδατικούς παράγοντες είναι απαραίτητο να απλώνεις την κατάλληλη φόρμουλα. Εκείνη που θα χαρίσει υγρασία, θρέψη, απαλότητα, αναδόμηση, ανακούφιση και τέλειο άρωμα στο δέρμα. 

Κι επειδή οι ανάγκες κάθε δέρματος είναι διαφορετικές καλό είναι να επιλέγεις το προϊόν που τις καλύπτει. Λεπτόρευστο, butter, soufflee ή με πλούσια υφή. Τα αγαπημένα beauty brands έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν κατάλληλα τόσο για ξηρά όσο και για ευαίσθητα ή κανονικά δέρματα. 

Κι αν ετοιμάζεσαι για τις beauty αγορές σου ενόψει των διακοπών του Πάσχα δες τα αγαπημένα μου προϊόντα ενυδάτωσης σώματος. 

KORRES Elasti-Smooth Body Butter Γιασεμί: Με φρέσκο, ρομαντικό και ανοιξιάτικο άρωμα από άνθη γιασεμιού πρόκειται για ένα πλούσιο και κρεμώδες body butter που περιέχει Βούτυρο Καριτέ, Ελληνικό Λάδι Αμυγδάλου που προσφέρουν άμεση ενυδάτωση που διαρκεί. Χάρη στην τεχνολογία Elasti-Smooth™, ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας χαρίζοντας πιο νεανική και λεία όψη. Είναι κατάλληλο και για ώριμα δέρματα. 

The Body Shop Vibrant Bergamot Body Cream: Μια όαση αρωμάτων. Η πλούσια κρέμα σώματος αφήνει στο δέρμα τέλεια αίσθηση από περγαμόντο, μανόλια και κρίνο από την Γκάνα μέσω του προγράμματός μας Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες. Μια vegan σύνθεση με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης αφήνει ένα  συναρπαστικό άρωμα που φτιάχνει τη διάθεση ισορροπώντας άψογα ανάμεσα στις αναζωογονητικές φρουτώδεις νότες από εσπεριδοειδή και στις ντελικάτες νότες από ευωδιαστά λευκά άνθη. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. 

Caudalie Vinotherapist Replenishing Vegan Body Butter: Ένα βούτυρο σώματος κατά του κνησμού, εμπνευσμένο από το Spa Vinothérapie Caudalie στο Bordeaux. θρέφει εντατικά για 24 ώρες και επανορθώνει και τις πιο ξηρές επιδερμίδες για άνεση μεγάλης διάρκειας. Πλούσιο σε λιπίδια φυτικής προέλευσης, προσφέρει αναπλήρωση των λιπιδίων της επιδερμίδας, κάνοντάς την πιο λεία και πιο ελαστική. Απλώνεις πρωί και βράδυ από τους αστραγάλους έως τους μηρούς, κάνοντας μασάζ μέχρι να
απορροφηθεί.

Messinian Spa Body Butter Organic Olive Oil Pomegranate & Honey: Βούτυρο σώματος με βούτυρο καριτέ κακάο και ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Καλαμάτας. Παράλληλα περιέχει , μέλι, ρόδι, αμυγδαλέλαιο, καλέντουλα, ιπποφαές,  αλόη, βιταμίνες Β5(πανθενόλη), Α και Ε που προσφέρουν πλούσια θρέψη, ενυδάτωση, ανάπλαση και μοναδική απαλότητα. Είναι κατάλληλο για ξηρό και ταλαιπωρημένο δέρμα.

 

Nivea Cherry Blossom & Jojoba Oil:Κρέμα με ανάλαφρη υφή συνδυάζει που απλώνεται και απορροφάται εύκολα. Το άρωμα από άνθη κερασιάς και το πολύτιμο έλαιο Jojoba χαρίζουν μια υπέροχη αίσθηση στο δέρμα χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Το απλώνεις μετά το ντους σε νωπό δέρμα κάνοντας απαλές, κυκλικές κινήσεις. 

Read More

And More