Περιποίηση σώματος: Προϊόντα με άρωμα γιασεμί

Το γιασεμί είναι ένα από τα λουλούδια με την ωραιότερη ευωδιά. Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για το αγαπημένο των αρωματοποιών μιας κρύβει μια μοναδική ένταση και ρομαντισμό ταυτόχρονα. Ένα σπάνιο συνδυασμό που χαρίζει αξέχαστη εσάνς. Εκτός όμως από τα αρώματα που έχουν ως βάση το γιασεμί υπάρχουν και προϊόντα σώματος που προσφέρουν παράλληλα απαλότητα και πλούσια ενυδάτωση.

Αφρόλουτρα, κρέμες σώματος και χεριών με το γιασεμί να πρωταγωνιστεί και να κηρύσσει την έναρξη της άνοιξης. 

Apivita Pure Jasmine Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος:  Eμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας χαρίζει στο δέρμα απαλότητα και ελαστικότητα αφήνοντας μια αίσθηση ευεξίας χάρη στο ξεχωριστό άρωμα του γιασεμιού. Το ενυδατικό σύμπλοκο με ελληνικό θυμαρίσιο μέλι και υαλουρονικό οξύ προσφέρει την απαραίτητ υγρασία, το ελληνικό ελαιόλαδο, το αμυγδαλέλαιο, το βούτυρο καριτέ και το κερί μέλισσας θρέφουν ενώ το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας, η αλόη και η πανθενόλη προστατεύουν από ερεθισμούς. 

Molton Brown Jasmine & Sun Rose Body Wash: Μια ισορροπημένη συμφωνία από πλούσιες, floral και φρουτώδες νότες. Το γιασεμί συνδυάζεται υπέροχα με το γιασεμί, το τριαντάφυλλο, το πατσουλί και το γλυκό ροδάκινο δημιουργώντας μια γλυκιά συμφωνία. 

Rituals Sweet Jasmine Hand Wash:  Υγρό σαπούνι χεριών από τη συλλογή Floral Private με γιασεμί, ζωηρές φρουτώδεις νότες κορυφής φρέσκων εσπεριδοειδών και μούρων, παιώνια, μιγκέ και σανδαλόξυλο που χαρίζουν μια έντονη και ζεστή ταυτόχρονα εσάνς. Χάρη στα ενυδατικά στοιχεία που περιέχει αφήνει το δέρμα στα χέρια απαλό και λαμπερό.

Lux Αφρόλουτρο Velvet Jasmin: Με άνθη γιασεμιού, γλυκερίνη και μετάξι καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα του σώματος σε βάθος αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα που διαρκεί για ώρες.  

Korres Γιασεμί Ενυδατικό Γαλάκτωμα:  Μια απαλή σύνθεση με άρωμα από άνθη γιασεμιού. Γαλάκτωμα πλούσιο σε Αμυγδαλέλαιο, Αλόη και προβιταμίνη Β5, συστατικά που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητά.

Blue Scents Bath Bomb Night Jasmine: Μπάλα οξυγόνου με απίθανο άρωμα γιασεμί που προσφέρει ενυδάτωση, αναζωογόνηση και απαλότητα μεταμορφώνοντας το αφρόλουτρο σε διασκέδαση και απόλαυση.

 

 

Read More

And More