Πολύτιμα μυστικά για να είσαι fresh και όμορφη από το πρωί!

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε το πρωινό σου ξύπνημα είναι προάγγελος του πως θα προχωρήσει η μέρα σου. Υιοθέτησε τα tips που ακολουθούν και υποδέξου την κάθε σου μέρα φρέσκια, δροσερή και γεμάτη ενέργεια!
Πάρε τον χρόνο σου
Προσπάθησε να ξυπνάς με ήρεμη, απαλή μουσική και όχι με έναν ενοχλητικό ήχο που το μόνο που θα καταφέρει είναι να σου δημιουργήσει δυσάρεστα συναισθήματα. Επιπλέον, όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι, πάρε τον χρόνο σου και μην σηκωθείς άρον-άρον από το κρεβάτι καθώς αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση της αρτηριακής σου πίεσης.
Μέντα και ως τονωτικό
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε ο Bryan Raudenbush, καθηγητής ψυχολογίας στο Wheeling Jesuit University της West Virginia, η μυρωδιά της μέντας ενισχύει την ενεργητικότητά μας και διώχνει μακριά την κούραση. Κάθε πρωί λοιπόν, κάνε ένα ντους με χλιαρό νερό και αφρόλουτρο που να περιέχει στη σύνθεσή του μέντα (στο φαρμακείο θα βρεις τέτοια αφρόλουτρα Sanoflore).
Πρωινό πλούσιο σε φυτικές ίνες
Μια διατροφή πλούσια σε φυτικές ίνες μας κάνει να νιώθουμε πιο ανεβασμένους αποδεικνύει έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Cardiff University της Ουαλίας. Ξεκίνησε, λοιπόν, την ημέρα σου με ένα πλούσιο γεύμα και τόνωσε νου και σώμα!
Κολλημένη στην κίνηση
Πόσες φορές δεν έχει τύχει ένα μποτιλιάρισμα να σου καταστρέψει την διάθεση και να φτάσεις τελικά στο γραφείο κατσούφα και γεμάτη νεύρα; Βάλε τέρμα μουσική και εκδήλωσε την εκκολαπτόμενη Beyonce που κρύβεις μέσα σου.
Coffee, tea?
Μπορεί ο καφές να προσφέρει στον οργανισμό μας ένα άμεσο boost ωστόσο αυξάνει τα επίπεδα της κορτιζόλης (ορμόνη που συνδέεται με το στρες). Την επόμενη φορά όταν φτάσεις στο γραφείο προτίμησε ένα ρόφημα δεντρολίβανου και θα δεις διαφορά.

Read More

And More