Προϊόντα περιποίησης με μέλι που χαρίζουν απαλότητα, ενυδάτωση και το πιο σοφιστικέ άρωμα

Το μέλι εκτός από την υπέροχη γεύση του και το τέλειο, χρυσό χρώμα έχει εξαιρετικές ιδιότητες. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται ως βασικό συστατικό σε προϊόντα περιποίησης μιας και χαρίζει μοναδική απαλότητα, πλούσια ενυδάτωση ενώ μειώνει τυχόν ερεθισμούς και κοκκινίλες. 

Πρόκειται άλλωστε για το απόλυτο superfood, για ένα ισχυρό αντιμικροβιακό που καταπολεμά τα βακτήρια ενώ ανακουφίζει από τυχόν ερεθισμούς. Σάκχαρα, πρωτεΐνες, αμινοξέα, βιταμίνες, μέταλλα και προβιοτικά είναι μερικά μόνο από τα θρεπτικά συστατικά που περιέχει τα οποία αντιμετωπίζουν δραστικά την ξηρότητα και βοηθούν στην κυτταρική ανανέωση. Πρόκειται λοιπόν για έναν μικρό, φυσικό θησαυρό που πρέπει να συμπεριλάβεις στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. 

Παράλληλα έχει το πιο διακριτικό και σοφιστικέ άρωμα. Αρκεί να δοκιμάσεις ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα με μέλι για να ανακαλύψεις τη μαγεία του. 

Jo Malone London Nectarine Blossom & Honey Cologne: Μια εσάνς που θα λατρέψεις. Συνδυάζει το ώριμο νεκταρίνι με το μέλι και τα φύλλα κλημεντίνης με το δροσερό σορμπέ ροδάκινο.

Apivita Bee My Honey Αφρόλουτρο Μέλι & Αλόη: Καθαρίζει απαλά το δέρμα διατηρώντας τη φυσική του υγρασία. Εμπνευσμένο από το ελαφρύ και αναζωογονητικό BEE MY HONEY eau de toilette. Το θυμαρίσιο μέλι που περιέχει στη σύνθεση του έχει μαλακτική δράση ενώ αφήνει το πιο γλυκό άρωμα. 

Kiehl’s Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter: Μια τρυφερή ενυδατική κρέμα σώματος που ενυδατώνει και χαρίζει απαλότητα στο δέρμα. Παράλληλα προστατεύει και από τις βλαβερές ελεύθερες ρίζες που προκαλούν σημάδια πρόωρης γήρανσης και έντονη ξηρότητα.

Guerlain Abeille Royale Honey Treatment Day Cream: Η αναζωογονητική δύναμη της εξειδικευμένης περιποίησης για την καταπολέμηση της γήρανσης, εμπνευσμένη από κλινικούς επιδέσμους μελιού. Τονώνει, λειαίνει και συσφίγγει. Μια σύνθεση εμπνευσμένη από κλινικούς επιδέσμους μελιού, συγκεντρώνει τα πιο ισχυρά παράγωγα μελισσών που επανορθώνουν 4 ορατά σημάδια απώλειας κολλαγόνου που συνδέονται με τη γήρανση.

Garnier Botanoc Therapy Honey Treasures Milk Mask:  Μάσκα μαλλιών εντατικής επανόρθωσης κατάλληλη για μαλλιά που έχουν φθαρεί από τις χημικές επεξεργασίες. Συνδυάζει το Βιολογικό γάλα αμυγδάλου από την Ισπανία που προσφέρει ενυδάτωση και θρέψη με το μέλι Ουγγαρίας, γνωστό για τις επανορθωτικές του ιδιότητες. Ξεμπερδεύει τα μαλλιά χαρίζοντας εντατική ενδυνάμωση στις ρίζες των μαλλιών, χωρίς να βαραίνουν. 

Valmont L’ Elixir des Glaciers Huile Majesteuse: Ενυδατικό έλαιο θρέψης για όλο το πρόσωπο. Περιέχει το αποκλειστικό σύμπλεγμα Essence of Bees της Valmont, με μέλι, πρόπολη, βασιλικό πολτό και έλαιο από το τριαντάφυλλο Rosa Moschata, που καλλιεργείται στους κήπους της Valmont στις Ελβετικές Άλπεις.  

 

 

Read More

And More